zaterdag 9 december 2017

Het ‘Liefdesleger’ / Gepubliceerd 27 november 2017 | Door Ans Hoornweg

Het ‘Liefdesleger’
Gepubliceerd 27 november 2017 | Door Ans Hoornweg

Ergens op een geheime locatie liggen, heel diep op de bodem van een oceaan, vele, vele – soort van metalen – cocons, met in elk daarvan het lichaam van een buitenaards wezen. Deze wezens zijn in een diepe slaap gebracht en zullen ontwaken op het moment dat ze nodig zijn om alles op de Aarde weer tot nieuw leven te wekken. Deze ‘slapende’ wezens in hun cocons worden ook wel ‘Het Liefdesleger’ genoemd.

Deze wezens hebben hun lichamen op de oceaanbodem tijdelijk verlaten, maar zullen daar weer in terugkeren wanneer voor hen de tijd rijp is om in actie te komen op de Aarde. Dit alles doen zij vrijwillig omdat ze zo veel van de Aarde houden (dat komt doordat hun oorsprong op de Aarde lag). Deze buitenaardsen zijn miljoenen jaren oud, maar weten ‘door de tijden heen te reizen’, waardoor ze nooit ouder worden.

‘In den beginne’ hebben deze buitenaardsen meegewerkt aan de voorbereidingen om de eerste ‘gecreëerde mensen’ op planeet Aarde te laten leven, waarna ze die prille beschavingen nog een periode hebben begeleid bij hun eerste schreden op deze nieuwe, jonge planeet (de buitenaardsen werden door die primitieve volkeren vaak als ‘Goden’ gezien en onthaald).


Ná die begeleidingsperiode moesten de Aardse mensen het verder zonder de hulp van buitenaardsen doen, omdat de mensheid moest leren om zich – in haar eigen tempo en volgens haar eigen inzichten – verder te ontwikkelen.

Hetzelfde proces hebben de buitenaardsen ook gedaan op vele andere, nog jonge planeten in het Universum, en ook daar trokken ze zich terug op het moment waarop het door hen geschapen volk moest leren op eigen benen te staan (net zoals een ouder op een gegeven moment z’n kind ‘loslaat’ om zijn of haar eigen leven te leren leiden).

In de oceaan zijn vissen die de uitstraling kunnen voelen van de buitenaardse wezens die daar in hun cocon op de bodem liggen. Deze vissen weten ook hoe bijzonder deze wezens zijn, daarom bewaken zij de cocons, en dat doen zij ‘door de tijden heen’; steeds opnieuw nemen nieuwe, andere vissen de ‘bewaking’ van de cocons over van de vorige.

Ooit, op een dag, zullen de cocons van dit ‘Liefdesleger’ loskomen van de diepe oceaanbodem en naar boven drijven, opdat de buitenaardse wezens de taak op zich kunnen nemen waarvoor ze zijn uitverkoren!

Veel liefs, Ans