Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 17 december 2017

Heavenletter 2996: Onder de Paraplu van Kracht / Geplaatst 17 december 2017

Heavenletter 2996:
Onder de Paraplu van Kracht
Brief uit de Hemel
Geplaatst 17 december 2017


God zei:

Wil je wel aanvaarden dat je een sterk menselijk wezen bent, en iemand die bloeit? Tenslotte ondersteunen jou hart en jouw leven een heel universum. En je steunt Mij. Dit alles is wederkerig.

Ik ben blij met jullie steun, en het is uitstekend dat jullie je verenigen rond Waarheid. Het is uitstekend dat jij aan de kant van kracht staat. Om alleen al te bestaan, natuurlijk, betekent dat je sterk bent. Kijk eens naar alle atomen waar je uit bestaat.

Bovendien, indien Ik het was die jou gemaakt heeft, en dat was Ik, dan is al Mijn kracht ook in jou. Jij bent sterk. Ik had een beeld van jou, en Ik maakte het tot werkelijkheid. Ik denk dat het beter zou zijn wanneer jij een nieuw beeld van jezelf hebt.


Misschien heb je wel heel lang het idee gehad dat je niet sterk was of niet sterk genoeg. Op een of andere manier, heb je, doordat je op een dwaalspoor was gebracht, aan het idee vastgehouden dat je misschien zwak was, of dat je misschien uitschot bent. Niet een van deze beelden is juist. Het is verbazingwekkend dat je dat zelfs maar kon denken, en toch heb Ik gemerkt dat Mijn kinderen een vaak gekoesterd geloof hebben aanvaard van hun eigen feilbaarheid. Ergens hebben sommige van Mijn kinderen, en misschien jij ook wel, het idee opgevat dat je aan het voeteneind verkeert, misschien wel vergeten bent.
Misschien denk je wel van jezelf dat je niet gekozen bent, het niet waard bent om gekozen te zijn.

Je dacht misschien wel dat je verlamd was terwijl je benen sterk zijn en over elk uitsteeksel dat ze tegenkomen in het leven, heen kunnen springen. Je kunt over angst heen komen. Angst is de kern van alle belemmeringen. Angst en ongeloof. Ik bedoel iets anders dan twijfel. Twijfel kun je van je afzetten. Je moet twijfel van je af zetten. Pak al je twijfel nu bij elkaar, en maak je brein er leeg mee. Wanneer je het niet kunt verwijderen, geef er dan geen aandacht aan. Zet twijfel maar aan het voeteneind neer. Laat twijfel maar de vreemdeling zijn.

Het zou fantastisch zijn wanneer jij in jezelf zou geloven zoals Ik in jou geloof. Tot dat moment, echter, geloof je maar in Mij. Geloof in Mijn Aanwezigheid. Geloof in Mijn hulp. Geloof Mij wanneer Ik in jou geloof. Natuurlijk gaat Mijn steun voor jou veel verder dan geloof. Ik weet wat Ik weet. Ik hoef nergens in te geloven, want Ik weet. Ik weet. Ik weet alles. En Ik houd jou op de goede plaats.

Van jou, ben Ik zeker. Ik heb reeds lang geleden op jou ingezet, en dat blijf Ik doen. Nu vraag Ik je om op jezelf in te zetten. Geef jezelf een hoog cijfer. Neem dat maar van Mij aan. Jij bent een waardevolle investering op Aarde. Wacht niet op de wereld om je hiervan te overtuigen. Ik heb je er van overtuigd. Overtuig nu jezelf er van.

Welke andere zekerheid heb je nog nodig? Nou, alleen die van jezelf. Je moet jezelf geruststellen. Je moet, absoluut moet onder de paraplu van kracht schuil gaan. Je moet geloven in de overwinning van harten. Je moet geloven in de overwinning van je eigen hart.

Je hart is geen zwerver, en jij bent geen zwakke schakel. Jij bent een sterke onbreekbare eeuwige schakel. Je bent een degelijke supporter van het Universum. Jij bent een anker voor de wereld. Jij versterkt haar. Dit is een natuurlijke verantwoordelijkheid. Toen je geboren werd, werd je ertoe geboren.

Je bent op Aarde voor meer dan om te overleven, zelfs voor meer dan om te bloeien. Jij bent op Aarde om de verbinding Aarde/Heaven sterk te maken. Jij bent hier om de kracht en de richting van de wereld te vergroten. Jij bent hier om de wereld te steunen. Je bent niet hier om er afhankelijk van te zijn, maar om er leiding aan te geven. De wereld is afhankelijk van jou. Een leider geeft leiding. Hij gelooft niet in lariekoek. Hij gelooft in zichzelf. En zelfs wanneer het lijkt alsof hij niet in staat is om in zichzelf te geloven, dan nog kan hij de behoefte aan kracht zien, en hij voorziet er in.

vertaald door: ancoterpstra