Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 30 december 2017

Goede voornemens. / 29 december 2017 / Lilian Ferru


Goede voornemens
29 december 2017 / Lilian Ferru

Lieve mensen,

Welke goede voornemens heb jij voor 2018? Ik heb er in elk geval geen. Wat moet ik met voornemens? Je doet iets of je doet het niet. Je kunt maar beter geen plan bedenken en je in vol vertrouwen laten leiden door de Hogere Macht die jou door het leven navigeert. Kan ik liefdevol kijken of geef ik het ego de macht? Maak ik van de wereld een strafkamp of is het een leerschool? Ah, geweldig, ik word lastig gevallen en onterecht bejegend. Wat een prachtige les in liefde.

Het zijn onderwerpen die ik met Koos Janson in een gloednieuw interview bespreek. Schiet het al op met de wereld en met al die mensen die ‘Een Cursus in Wonderen’ bestuderen? En wat is die wereld eigenlijk? Is het een dwaling, een symbool van angst, of kunnen we iets over liefde leren?

En wat als je van een bepaalde situatie schoon genoeg hebt,? Mag je dan voor jezelf gaan staan en je waarheid spreken, zoals bijvoorbeeld met metoo? Mogen we een grens stellen? En waar komen gedachten vandaan of waarom stierf Jezus aan het kruis? En wat heeft dit alles met jouw navigatiesysteem te maken? Dit laatste interview in 2017 is weer een cadeautje, ook voor de mensen die niet met ‘Een Cursus in Wonderen’ bezig zijn.Mag ik jou, lief mens, bedanken dat je deze nieuwsbrief en mijn boeken leest, dat je de goednieuwskrant.nl bezoekt, dat je de interviews bekijkt, doneert aan het Angelfonds, en het duwtje voelt om naar de healings van Paul te komen? Mag ik gewoon zeggen dat ik van jou hou, dat heel de mensenfamilie mijn lichtfamilie is? De boodschap heeft vele vormen, maar komt uiteindelijk neer op wat Paul zegt: ‘Eén met de Bron en niets anders’.  Daar is alle vrede en vreugde in overvloed te vinden.

2017 heeft mij grondig veranderd en zowel opgetild als neergesmeten. Tijdens de healings van Paul ben ik in wonderlijke werelden geweest, maar ik heb ook in de kelder gekeken. Het heeft mij geleerd om helemaal mijzelf te zijn. Het gaat niet om het gelijk, het gaat niet om rebellie, en het heeft ook niets te maken met een autoriteitsprobleem. Het gaat er om dat ik mag zijn zoals IK BEN. EN JIJ OOK!

Goed, als ik dan toch een voornemen moet bedenken dan is het dat het leven ongecensureerd door mij heen mag stromen, dat ik mag reageren zoals ik reageer. Liefde vindt vanzelf zijn weg daar waar het welkom is. Ik ben verantwoordelijk voor mijn gevoelens, jij voor de jouwe. Dit in de wetenschap dat er geen ik en jij is. Het is de waarheid die ik uitnodig. We kunnen de Bron niet verlaten. Laten we ons daar nog wat meer bewust van zijn. Het hoeft niet op te schieten met de wereld, als het maar opschiet met jou. Laat je verrassen door wat Koos Janson hier over zegt.

Paul en ik wensen jou een jaar van dankbaarheid toe voor wie en wat jij bent. Wat ben je toch fantastisch.  Dat je dit mag zien, en niets anders. Er is alleen maar volmaakte schepping.

Veel liefs en dat jouw leven een groot wonder mag zijn.

Liefs, Lilian

Interview Koos Janson 
https://www.youtube.com/watch?v=dnOEJ9iXF5E

Op zondagochtend 6 & 7 januari is er een healing van Paul in Vlissingen, Zeeland. Op 6 januari wordt het Ligthhouse geopend. Voor deze dag kun je reserveren bij: manamarieke@gmail.com. Wil je uitsluitend komen voor de healing van Paul dan is er de zondagochtend op 7 januari.
Reserveren: info@jijbenteenwonder.nl

Op 28 januari is er een healing in Heerlen