Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 22 december 2017

Een Schrijven van de Schepper / 21 December 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
21 December  2017 / door Jennifer Farley,
Wat te Doen, Wat Te Doen?


Er zullen altijd mensen zijn die je zullen beoordelen. Misschien beweeg je door je leven, houd je je met je eigen zaken bezig, doe je wat je doet, en zal er iemand zijn die daar iets niet goed aan vindt. Ze kunnen je zelfs onwaardig of niet-waardevol achten. Vergeet niet; het bemoeien met andermans leven geeft hen een reden om te negeren waar zij zelf aan moeten werken en veranderen. Het is veel gemakkelijker om vingers te wijzen in andere richtingen dan deze naar zichzelf te richten. (Lach).

Wat doe je als deze situaties zich voordoen? Stap achteruit en adem! Laat je bewustzijn je emoties inhalen. Zodra je bewuste geest beseft wat er gaande is, is het niet nodig om op een negatieve manier te reageren. Stuur ze Onvoorwaardelijke liefde en ga mee. Je weet dat je waardig en verdienstelijk bent, je weet dat het Universum 'je steunt', je weet dat je perfect bent in je imperfecties. Blijf op je pad en alles komt goed.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl