Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 17 december 2017

Een Schrijven van de Schepper / 16 December 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
16 December  2017 / door Jennifer Farley,
Naar de Oppervlakte


Naarmate de verschuiving doorgaat, komen er veel dingen naar boven die je dacht al te hebben behandeld. Verdriet, woede, wrok, zich een slachtoffer voelen, angst of apathie ... het zal je onder ogen komen, en jouw aandacht vragen. Het universum wil dat je dit weet; het is niet om oude wonden te openen of om je terug te brengen naar de plek waar je was toen je deze gevoelens voor het eerst ervoer. Het geeft je de mogelijkheid om ze van dichtbij te bekijken, om te zien wat er nog meer moet worden gedaan en worden losgelaten.

Het 'leuke' begint allemaal met een keuze; loslaten of vasthouden. De vrije wil die je gegeven was zal de komende maanden van het grootste belang zijn. Deze prachtige levensveranderende momenten zijn een van de redenen waarom je ervoor koos om ..... nu hier te zijn!  Denk er tijdens het werken aan, dat je voorbij het onmetelijke beschermd en geliefd bent.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl