Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 12 december 2017

Deze boodschap is bestemd voor de ‘verminkte zielen’ van de nieuwe wereldorde: / Door: Ans Hoornweg / Geplaatst op 12 december 2017 / door wakkeremensen

Deze boodschap is bestemd voor de ‘verminkte zielen’ van de nieuwe wereldorde:
Geplaatst op 12  december 2017  /  door

Zij, de opdrachtgevers van het kwaad, verschuilen zich in hun mooie huizen en paleizen, omdat zij, en hun duistere, geheime daden, voor ons onzichtbaar willen blijven. De meeste van hen kunnen het daglicht niet verdragen en daarom verschuilen ze zich achter hun computers in hun super beveiligde ‘forten’.

Het zijn deze zielige, geestelijk verminkten die al decennia lang de macht op Aarde in handen hebben, en hier ‘het kwaad’ in stand houden. Zíj geven opdracht om te moorden (zelf hebben ze het lef niet), en zíj zijn de zielige pestkoppen die alles en iedereen die op hun pad komt die zij niet willen – zoals de mensen van goede wil, en degenen die hun geheimen openbaar proberen te maken – onklaar laten maken. Zíj zijn de vleugellammen, het zielig, nietig, kruipend kwaad …… maar niet voor lang meer!

Hun ‘onzichtbaarheid’ voor de mensheid zal nog van korte duur zijn, want wereldwijd worden er momenteel vele, vele mensen spiritueel geopend! En deze ‘bewuste mensen’ zullen, op een spirituele, onzichtbare manier, geestelijk bij jullie binnensluipen om al jullie geheimen te ontfutselen en openbaren.Jullie ‘addergebroed’, jullie zullen voor ons, de mensheid, eindelijk een gezicht gaan krijgen! Vervolgens zullen we jullie uit jullie mooie huizen en paleizen halen, en jullie je onrechtmatig verkregen geld en goederen ontnemen, evenals bij jullie ‘pionnen’ die, voor veel geld, jullie vuile werk opknapten. En eindelijk zal de satanische energie, die jullie verkregen hebben door het misbruik, doden en verkrachten van vele jonge, onschuldige levens, stoppen!

En ik verzeker jullie dat wij, spiritueel bewuste mensen, zullen denken en handelen in Liefde, ook al kunnen jullie die Liefde nog niet ontvangen omdat jullie spiritueel nog niet ver genoeg zijn. Wij zullen dus geen geweld tegen jullie gebruiken, maar jullie bijeen drijven en naar plekken/oorden brengen waar jullie liever niet willen zijn.

Jullie kunnen, als jullie het lef hebben, ook zélf uit jullie huizen en paleizen komen en het kwaad een gezicht geven. Jullie allen zíjn het kwaad, de overheersers, de geestelijk verminkten van deze Aarde, maar weet ‘De maat is nu vol!’

De tijd komt eraan dat de rollen zullen worden omgedraaid; de herder/overheerser zal de schapen niet meer hoeden, maar de schapen zullen hun herder, hun overheerser, gaan hoeden. Wij, de bewust geworden ‘schapen’, zullen onze voormalige overheerser gaan behoeden voor het begaan van nieuw kwaad. En weet dat als er één schaap over de dam is er velen zullen volgen, en dat dan de Aarde weer van de mensheid zal zijn……… wij gaan hiervoor!

Veel liefs, Ans

https://www.anshoornweg.nl/