Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 28 december 2017

De Lichtmeesters over het pad als priester(es) / 27 december 2017 / Tetsiea Blijham

De Lichtmeesters over het pad als priester(es)
27 december 2017 / Tetsiea Blijham

Welkom. Welkom mijn kind van Licht, jij Krachtige priester, priesteres uit de tijd dat wij allen een waren. In die tijd hebben wij besloten met elkaar dat sommigen van ons weer zouden incarneren en anderen niet.

Sommigen zijn, toen Lemurië onder ging naar het middelpunt van de Aarde gegaan om daar de Kristallen te hoeden. Anderen hebben besloten om leven na leven te leiden en je uitgestoten te voelen van het Licht, terwijl je dat niet was. Maar stap voor stap afgedaald bent in het Aardse. Als les van de Ziel. Zodat je stap voor stap ook weer terug kon vinden naar het Licht.

Dit Pad ben jij gegaan. Door dit Pad te gaan als priester, priesteres, heb jij geleerd in het Aardse te functioneren. Maar ook geleerd om terug de weg weer te vinden naar het Licht. En dat Pad terug naar het Licht mag jij als leraar, als teacher andere mensen gaan laten zien. Dat kun jij doen op jouw manier onder de omstandigheden die jij hebt. Of je geld hebt of geen geld hebt. Of dat je ziek bent of gezond bent. Of je veel kinderen hebt of alleen bent. Jouw omstandigheid is de perfecte omstandigheid voor jou, om te overwinnen, om het Licht weer te laten schijnen. Zowel in je eigen leven als in het leven van anderen.

Het jaar 2018 wordt voor jou, het jaar van versnelling, groei en vervulling. Als jij deze roep nagaat, navolgt. Als jij het verlangen van je Ziel volgt. Jouw Pad terug naar het Licht, brengt anderen terug naar het Licht. Jouw Kracht mag weer getoond worden. En niet ten onder gaan aan omstandigheden, overtuigingen van huis uit, pijn en verdriet uit het verleden toen jij je Kracht niet kon laten zien. Waar je overheerst bent door anderen.

De komende tijd gaat voor jou een uitdaging zijn om echt in je Kracht te komen staan en je Kracht te laten zien. Jouw onderscheidend vermogen, jouw priester-, priesteressenschap, jouw Licht. Met elkaar verbonden ervaar je nu de Kracht, het vertrouwen om dit te durven. Want gevorderde Zielen, oude Zielen zoals jij, zijn nodig en zijn welkom om met elkaar de nieuwe frequenties, de nieuwe codes te dragen. En de Wereld een mooiere plek te maken. Wij ondersteunen jullie en begeleiden je op je Pad.

Wij zijn de Lichtmeesters en de Lemurische priesters en priesteressen en dit is onze boodschap.​

© Tetsiea

Resoneert deze tekst met je?
Deel deze tekst dan met je vrienden voor wie jij denkt dat dit openend zou kunnen zijn.
Zo bereiken we de wereld met elkaar.

Of doe de Gouden Straal Meditatie http://www.crystalvisions.eu/goudenmeditatie.html

http://www.crystalvisions.eu/