Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 3 december 2017

Dagtekst van Zaterdag 2 December 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Zaterdag 2 December 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Onze toekomst - we scheppen haar dankzij de krachten en entiteiten met wie we in contact treden

"Elke uiting van zijn fysiek, psychisch en spiritueel leven geeft aan ieder mens bepaalde trillingen van een specifieke golflengte, die hem automatisch in contact brengen met de entiteiten en stromen in de ruimte die gelijkaardige trillingen bezitten van dezelfde golflengte. Zo kun je de contacten die de mens met de krachten van de natuur onderhoudt verklaren. Door onze gedachten, onze gevoelens en onze daden ontstaat een verwantschap met gebieden en entiteiten die dezelfde golflengte en vibraties hebben als wij, en door de kracht van de aantrekking zullen we elkaar vroeg of laat ontmoeten.

De Inwijdingswetenschap geeft aan ieder mens de middelen om de toekomst die hij wenst te kunnen scheppen. Het is de kwaliteit van zijn gedachten, van zijn gevoelens en van zijn verlangens, die de mens naar de duisternis, naar de chaos leidt, of juist naar de zuivere en lichtende gebieden van de goddelijke wereld."