Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 14 december 2017

Dagtekst van Woensdag 13 December 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Woensdag 13 December 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Het Paradijs is voorbehouden voor mensen die hebben gewerkt -


"Om de christenen te troosten zegt de Kerk: "Jullie zijn arm, zwak, ziek, maar heb hoop en geloof, de liefde van de Heer is oneindig, op een dag zal je bij Hem zijn in het Paradijs”. Maar moet de omgeving van de Heer er dan zo uitzien? Een verzameling van arme drommels en schooiers, in lompen gehuld? Welnee, jammer voor hen ... maar gelukkig voor de Heer, wordt Hij alleen omringd door luister en pracht, door de meest verlichte, zuiverste, machtigste wezens. Dat de christenen zich dus geen illusies maken dat ze in het Paradijs alle gelukzaligheden zullen ervaren die ze op aarde niet hadden. Ze kunnen er zich beter op toeleggen om in hun binnenste de spirituele krachten los te maken die hen in staat zullen stellen om vanaf nu het licht, de vreugde en de liefde te verwerven waar zij naar verlangen.

Wanneer je een zaadje plant, staan de vier elementen, alle krachten van hemel en aarde, klaar om je werk te ondersteunen en je zal weldra bloemen en vruchten kunnen oogsten. Maar als je niets hebt gezaaid, zal er ook niets groeien, zelfs al heb je hoop en geloof."