Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 20 december 2017

Dagtekst van Dinsdag 19 December 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Dinsdag 19 December 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Bidden - contact maken met een bron van licht

"Je zou willen bidden, maar het is niet altijd gemakkelijk om je te concentreren en je te verbinden met het Goddelijke. Dus in plaats van je te kwellen of de moed te verliezen, probeer de volgende methode. Stel je heel ver en heel hoog in de ruimte een levende, vibrerende bron voor, waar bundels licht uit stromen in alle richtingen om de hemelse entiteiten en de veelheid aan wezens in het universum te voeden. Dankzij dit beeld zullen je gedachten zich begeven naar de plaats waar de aanwezigheid van God het meest intens tot uiting komt en je zult voelen dat je gebed weerklank krijgt.

De Ingewijden en grote Meesters zijn constant verbonden met dit centrum, deze bron van licht. Hun gedachten creëren in het onzichtbare machtige stromen waarin we ons kunnen begeven om ons één te voelen met de Heer."