Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 12 december 2017

Channeling nr. 34 door Raphaël en de Groep en Isoritas de buitenaardse met zijn medisch team. / 09-12-2017 / Margreet de Carpentier

Channeling nr. 34 door Raphaël en de Groep en Isoritas de buitenaardse met zijn medisch team.
09-12-2017 / Margreet de Carpentier

Wees allen welkom op deze donkere zaterdagochtend.

De energie zal nog hoger gaan worden, net zoals de energie van de aarde hoger wordt, zal de energie bij Margreet in de groepen hoger en hoger gaan worden. De bol die zij in het midden van de groep moest plaatsen is inderdaad een versterking van de energie, zodat wij makkelijker hier kunnen komen en makkelijker aan u kunnen werken.

De bol is net als Margreet ook een verbintenis tussen de hemel de aarde en het heelal. Een Katalysator er bij, dat is Margreet een katalysator. Wij maken gebruik van haar stem. Langzaam maar zeker hebben wij zoals ze zelf altijd zegt haar er ingeluisd. Wij hebben dat met liefde gedaan, stapje voor stapje, anders had ze er voor weggerend.

Rennen doen heel veel mensen, wegrennen voor hun emoties. Emoties is een moeilijk onderwerp. Veel mensen willen er niets mee te maken hebben maar emoties horen verwerkt te worden.

Om jezelf te analyseren op je eigen emoties en die aan te durven gaan dat is moeilijk, heel moeilijk. Vaak kan men dat niet alleen en heeft u daarbij hulp nodig. Omdat alleen te kunnen moet je de kracht hebben en er krachtig voor zijn.


Weet dat in deze tijd in deze periode waar de energie, wat wij wel vaker zeggen hoger en hoger wordt, iedereen extra kracht krijgt om alles te doorbreken. Om verdriet te doorbreken en om de pijn van situaties te doorbreken. Er mag en moet heel wat doorbroken worden in vele gezinnen en bij velen mensen.

Veel mensen die rennen en rennen om een ander te helpen, om maar niet aan zichzelf te hoeven toekomen. Dat is triest want zelf gaan ze er uiteindelijk aan onderdoor.


Eerst u zelf, zorg emotioneel goed voor uzelf want hoe krachtiger u bent hoe steviger u in uw schoenen staat en hoe meer u voor een ander kan betekenen. Eerst u en dan de ander. Durf uzelf te analyseren, wat o zo moeilijk is, eerlijk te zijn tegenover jezelf. 

Iedereen weet goed hoe een ander het moet doen maar voor jezelf doet dat pijn om onder ogen te zien, jou emoties. Als u wegloopt voor emoties en u dekt het toe met wat zo vaak gedaan wordt met de mantel der liefde dan blijft u er mee zitten, die woekeren verder en gaan u belasten.

Ga proberen uzelf te analyseren, vraag daarbij om hulp aan uw gidsen, aan degenen die om u heen vanuit het licht zijn. Iedereen heeft ze in welke vorm dan ook. In elk geloof zijn ze aanwezig, ze hebben dan misschien een andere naam. Het komt allemaal op het zelfde neer. Vraag om hulp, om kracht om te verwerken en leer te leven. Te veel mensen overleven.

Het overleven gebeurd wereldwijd. Die man op een ander continent, wij hoeven geen naam te noemen, is een persoon die overal goed in zit te roeren, wij hebben al eerder gezegd hij is nodig om alles op z’n kop te zetten en dat doet hij behoorlijk. Daar komt onrust van, die onrust is nodig. De onrust is nodig zodat de mensen weer echt gaan denken, echt naar zichzelf toegaan en gaan leren beseffen wat zij zelf graag willen en ophouden met meelopen.

Het is de bedoeling dat iedereen op deze wereld voor zijn eigen waarde moet gaan staan. Daarom wordt er chaos gecreëerd. In de aarde en in de wereld onder de mensen.

Laat u niet bang maken, heb géén angst, stuur liefde en licht naar degen die het niet goed doen, of die het moeilijk hebben, ook in uw omgeving. Heb geen angst, denk aan uw gedachtekracht. Die kracht die zo enorm sterk is, sterker dan u vermoed. Denk aan de wifi op uw hoofd, de tachtig procent onbewuste emotie die zend alles uit, ook uw angst. Heb geen angst want dan geeft u alles voeding.

Wij zeiden het al eerder: de buitenaardse hebben een cordon om de aarde gelegd en zullen er alles aan doen en als het teveel uit de hand loopt ingrijpen. Dat doen ze regelmatiger dan dat u vermoed. Heb geen angst voor een derde wereldoorlog. Het is oorlog met de mond, er worden proeven gedaan met raketten hoever ze kunnen komen. “Haantjes gedrag”. Als er werkelijk een foute tussen zit wordt het onklaar gemaakt. Wij hebben al verschillende raketten onklaar gemaakt. Durf daar in te geloven, dat wij er alles aan doen om u zoveel mogelijk te beschermen, te beschermen in deze roerige tijd, maar ook een prachtige tijd.

Via de media hoort en ziet u veel waar u vroeger geen weet van had. Het is altijd zo geweest, de techniek is ver gevorderd. Vertrouw, vertrouw op uzelf, vertrouw op uw geloof, vertrouw op ons dat het niet te veel zal escaleren, maar escaleren zal het. De mensen worden daar wakker door, ze moeten wakker geschut worden. Ook de aarde wordt wakker geschud. Heb geen angst voor de berichten dat de zeespiegel hoger en hoger wordt. Wij vertelden al eerder dat de landen vlakker gaan worden, dat de zeeën kleiner gaan worden, dat de landen langzaam weer naar elkaar toeschuiven door erupties, via aardbevingen maar op het land, onthoud dat goed, gaan meren ontstaan waar heel veel water in kan. Zeer diepe meren die het te veel aan water in de zee gaan opvangen.

We gaan de feestdagen te gemoed en voor velen zijn dat hele moeilijke dagen. Veel mensen die alleen zijn kunnen zich niet vermaken in die dagen of ze weten niet waar ze naartoe moeten. Zorg voor elkaar.

Niemand in uw land hoeft achter de geraniums te zitten. Er zijn altijd mogelijkheden om ergens naar toe te gaan, om ergens aansluiting te vinden. Ga er naar op zoek en ga niet eenzaam uzelf zielig vinden en in uw stoel in uw huis zitten. Buiten de mensen die het juist wel heerlijk vinden om juist wel even alleen te zijn in de hectiek van de boodschappen en het velen eten wat via de folders aan u opgedrongen wordt. U hoeft daar niet in mee te gaan. Nogmaals niemand in uw land hoeft eenzaam achter de geraniums te zitten. Dat is dan uiteindelijk een eigen keus. Durf de moed te hebben om aansluiting te zoeken, om te kijken of u ergens mee kan eten. Tegenwoordig in de bejaardenhuizen kunnen mensen van buitenaf mee eten voor een klein bedrag. Daar kan u bijvoorbeeld even gaan praten. U bent in de meeste bejaardenhuizen welkom. 

Kom uit u eigen gekozen gevangenis, zoek zelf de aansluiting met anderen als u die niet heeft en ga niet zitten te verpieteren omdat u zo zielig bent en omdat u het van die rot dagen vind. U kan zelf uw leven in de hand nemen ook buiten die feestdagen.

Niemand hoeft eenzaam te zijn. Laat valse schaamte vallen, durf open tegen iemand te zijn, durf er over te praten. Er is héél veel valse schaamte. Dat men zich schaamt op de manier waarop ze leven in hun eenzaamheid, misschien in een te rommelig huis met soms hoog opgestapelde spullen wat vaak voortkomt uit onverwerkte emoties. Durf te gaan praten, durf er uit te komen.

Alles mag in deze tijd doorbroken worden. Ook uw eenzaamheid, maar u moet er zelf iets voor doen, u krijgt het niet op een presenteer schaaltje. Geen mens krijgt dat, u moet zelf de kracht vragen en de kracht nemen om er uit te komen zonder schaamte gevoel. De mensen praten nog te weinig over hun situatie. Alles wordt bedekt met de mantel van liefde of een mantel van angst. U hoeft u niet beter voor te doen dan u bent, dan doet u uzelf pijn. Durf kwetsbaar te zijn, durf kwetsbaar te zijn tegenover elkaar, dan krijgt u prachtige gesprekken, ook hier hebben wij het al vaker overgehad. Ga het durven om uzelf te laten zien.

Elk mens is bijzonder, elk mens is uniek. Ga stappen ondernemen en zak niet weg in uw ellende, ga durven, geef uzelf een duwtje naar buiten.

Probeer het leven waar u niet tevreden mee bent te doorbreken. Als u alleen bent of in een groep, iedereen mag gezien worden, iedereen is belangrijk.

Iedereen is zuiver geboren en als u minder zuiver bent geworden ga dan weer op zoek naar zuiver, ga weer op zoek naar uzelf. Het mag doorbroken worden.

U gaat een roerig jaar tegemoet op de wereld maar ook in de gezinnen.
Heel veel op de wereld en in de gezinnen mag doorbroken worden, Misbruik, geestelijke mishandeling, lichamelijke mishandeling laat het u niet overkomen, niet meer. Ga op zoek naar hulp, laat uzelf zien en durf het te doorbreken. U doorbreekt het niet alleen voor uzelf maar ook voor het nageslacht, uw kinderen, uw kleinkinderen. Het is net als die steen in het water, het breid zich uit.

Help elkaar, voel liefde voor elkaar, durf te genieten van elkaar van elkaars aanwezigheid. Durf elkaar te omhelzen als het goed voelt, want niemand durft elkaar meer aan te raken omdat ze bang zijn dat het verkeerd uitgelegd wordt. Als iets spontaan vanuit uw hart komt dan komt het goed over. Vraag het eventueel als u de behoefte voelt als u iemand wilt omhelzen, vraag, "mag ik u een omhelzing en een kus geven", of "mag ik een arm om u heen slaan". Vraag toestemming en ga het weer doen, het wordt te kil anders. Mensen willen graag hun liefde delen met anderen maar kunnen dat niet door omstandigheden die geschapen zijn.

Hou van elkaar en stuur liefde en licht naar de plekken waar het zo hard nodig is, naar de mensen waar het zo hard nodig is.

Wij gaan nu via Margreet u allen energie geven zodat u er weer een tijdje tegen kan en ga die energie in het positieve gebruiken voor uzelf om uit moeilijke situaties te komen en daarna, als u in uw kracht staat, voor de ander, want dan kan u werkelijk iets toevoegen aan die ander zonder dat u zelf er aan onderdoor gaat.

Raphael, Isoritas, alle groepen die hier voor u aanwezig zijn en de kleine aardwezentjes.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Het was weer een ochtend om niet te vergeten.

Iedere aanwezige had wel een ervaring, geestelijk of lichamelijk. Het is niet te bevatten maar de energie wordt elke maand hoger en ijler.

Na de channeling hebben we met z’n allen zielen naar het licht gebracht omdat zij het licht zochten en het bij ons vonden.

Toen dit bijna gedaan was kwamen er ook kleine kinderen, dit waren zieltjes die gestorven waren door een miskraam.

Heel bijzonder wij mochten een navelsteng van licht met in het midden twee witten rozen, tussen de rozen met een gouden schaartje los knippen. Zo konden deze zieltjes ook naar het licht, sommige kleine zieltjes namen de volwassen zielen die bang waren om het licht te pakken bij de hand zodat ze samen met een licht wezen naar hun plekje gebracht werden.

Voor sommige emotioneel, omdat zij zelf een miskraam hadden gehad. Een oma zag de kindertjes die haar dochter had verloren hand in hand naar het licht gaan.

Het was erg bijzonder, mooi en ontroerend.

Margreet

Margreetdecarpentier.com