Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 8 december 2017

Boodschap van Aartsengel Uzziel Inspiratie voor hart en ziel 7 december 2017

Boodschap van Aartsengel Uzziel
Inspiratie voor hart en ziel
7 december 2017

Welkom in mijn hart, geliefde engelen vriend!
Moge de pastelzachte golven van de geheime kosmische stralen je hele wezen met de allerhoogste vibratie van de Goddelijke  Kracht, Wijsheid en Liefde overspoelen! Moge de oneindige, ontelbare keuzes en kansen, die de geheime stralen altijd met zich mee brengen, zich nu in je leven gaan manifesteren! 

In de naam van God IK BEN WIE IK BEN, ik, Aarstengel Uzziel, de eerste Aarstengel van de vijf geheime kosmische stralen, roep nu de machtige wind van de Heilige Geest aan om in de materiële dimensie te verschijnen. Moge de krachtigste  windstoten nu alle blokkades voor de toestroom van wonderen in de fysieke wereld in een keer doorbreken! Moge alle menselijke muren, alle beperkende overtuigingen, die de expansie van de geheime kosmische stralen in het massabewustzijn tegenhouden, nu en voor altijd verdwijnen!

Licht! Licht! Licht! Licht! Licht!
Lichtstralen uit het hart van Almachtige God!
Lichtbliksems uit het derde oog van de Heer!
Lichtstroom uit de witgouden kern van de Grote Centrale Zon!
Daal nu op aarde met de kracht van de honderdduizenden zonnen!
O machtige vlammen van de vijf geheime stralen, ontvlam nu in ieder hart en moge alle krachtvelden van gestagneerde energie in iedere kind van het Licht in de transformerende vlammen van de Heilige Geest gaan smelten!


Ik, Aartsengel Uzziel, roep nu elkaar opvolgende magnetische golven van de geheime kosmische stralen op en ik manifesteer nu een onomkeerbare actie van de zuivering en transmutatie van alle herinneringen van zonden en misstappen, die in de cellen van alle kinderen van God door vele jaren geworteld zijn! Dieper dan de diepste lagen van het menselijke bewustzijn dalen nu de kosmische stralen van het Licht en sneller dan een stormwind ruimen ze alle negatieve matrixen in het menselijke denken op… 

O, geheime stralen van wonderen, transformatie en vernieuwing, herstel nu de originele doorstroming van het Licht in iedere molecuul, cel, atoom, elektron en foton in ieder levend wezen!

Open je hart, lieve engelen vriend, voor een stormwind van de Heilige Geest in je leven. Laat het waaien, laat het stormen dag en nacht, laat die wind al je beschermende lagen van je aura doorbreken, totdat alles wat niet echt en niet steunend voor je Goddelijke Missie is, uit je geest, uit je ziel, uit je gedachten zal verdwijnen.  

Wees alert, lief hart, jij en de hele mensheid, gaan nu de cyclus van de laatste weken van het jaar in, waar alle gestagneerde energieën door de kracht van de geheime kosmische stralen uit je menselijke wereld worden verwijderd. Laat ze gaan, houd ze niet tegen. Kijk vooruit en focus je aandacht op het Licht in de verte van de tunnel die je de weg naar je Ascension wijst. Wees bereid voor het onverwachte loop van zaken in de komende weken en weet dat dit een behoorlijke schoonmaak en tegelijk een geestelijke vooruitgang voor je ziel betekent. 

Ik ben de Aartsengel van het onverwachte: onverwachte verandering, onverwachte geschenk, onverwachte verlies, onverwachte ontdekking, onverwachte vergeving, onverwachte levensles…. alles wat volledig onverwachts in je leven gebeurt, wat je niet aan ziet komen, is de manifestatie van de zeer hoge energieën van de geheime kosmische stralen op je Pad. De machteloosheid is vaak de reactie van de mensen op de vaak onverdraagzame werking van de geheime kosmische stralen in hun leven. Het raakt je diep, vooral omdat de controle, die jij denkt over alles te houden, met de eerste windstoot van de Heilige Geest voor je ogen verdwijnt. 

Ja, het is waar dat de Heilige Geest zelf een machtig Goddelijke aspect, de manifesterende universele kracht van de geheime kosmische stralen is. De werking van Heilige Geest komt alleen op de hele speciale momenten op je Pad tot stand, wanneer je ziel bereid is om de veiligheid van de zeven openbare Goddelijke stralen te verlaten en klaar staat om een nieuwe cyclus van de geestelijke training in te gaan. De wereld van de geheime kosmische stralen is de wereld van de gevorderde spirituele leringen, lief kind van het Licht. Wanneer het onverwachte met een permanente terugkerende kracht op je Pad begint te verschijnen, weet het zeker dat jouw tijd voor een voortgezet spiritueel onderwijs aangekomen is….

Het is wel zo dat waar het onverwachte is daar kun je het onmogelijke ook in de buurt vinden. Maar juist wanneer je het Pad van de geheime kosmische stralen begint te bewandelen, begint het onmogelijke langzamerhand zich in het niets op te lossen. Onthoud het goed, lieve engelen vriend, in de dimensies van de geheime kosmische stralen alle dingen zijn mogelijk, omdat daar de oneindige kansen in alle mogelijke variaties tegelijk bestaan. 

Wanneer de tijd voor een leerling aankomt om het Pad van de geheime kosmische stralen te bewandelen gebeuren eerst persoonlijke rampen en aardbevingen in zijn leven. Het onverwachte overvalt hem op het moment waarop hij het het minst verwacht. Dit is nodig om de eerste indruk aan de gevorderde leerling te geven dat de menselijke controle een ware illusie is. Na een eerste onverwacht verlies blijkt daarna een domein van onverwachte geschenken, kansen en wonderen te verschijnen. 

De tweede les van de geheime kosmische stralen ligt in het schudden van de oude opgedroogde korst van geloof, bijgeloof en overtuigingen zodat het mentale lichaam van de gevorderde ziel weer buigzaam, kneedbaar en ontvankelijk voor het onbekende en het onverwachte zal worden. 

Het is daarom absoluut geen toeval dat  een heel geloofssysteem van de potentiële Meester van de geheime stralen in een keer in elkaar gaat zakken door de onverwachte ontdekkingen van de onvolmaaktheden, en tegenstrijdigheden van zijn oude mentale en geestelijke concepten over hemzelf en over de buitenwereld. Een identiteitscrisis kan gepaard gaan met een totaal onverwacht loskomen van de oude geloofssysteem. Zo wordt door de Heren van de geheime stralen een nieuwe ruimte in zijn geest gecreëerd om een hoger zelfbeeld te ontwikkelen en nieuwe waarden voor zijn geloof te creëren. Een grote APK beurt voor de geest en ziel zou je kunnen zeggen en dit is werkelijk zo, na een tijd van de sloop, reparatie en herstel volgt een goedkeuring. De kosmische stempel van de paraatheid is de magische toegang tot de hogere dimensies voor de ziel die er aan toe is om nog ongekende hoogtes van de geheime bergpassen te bewandelen.
 
En zo komt de verandering er aan, mijn kind, of nog beter: de verandering is er al, want de energieën van de geheime kosmische stralen mogen nu volgens de Grote Karmische Raad de regie over je leven nemen. Welkom, lieve engelen vriend, de allerhoogste vibraties van de geheime stralen en verwelkom mij als je nieuwe engelen vriend en begeleider, want ik, Aartsengel Uzziel, ben door onze Hemelse Vader naar je toe gestuurd om je in alle onverwachte veranderingen te mogen bij staan. Neem mijn hand, mijn  lieve engel, en volg mij, ik zal je de mooiste route naar de besneeuwde bergtoppen van de hoogste dimensies van dit Universum wijzen… 

May our journey beging…

Met al mijn liefde en zegeningen voor je waardevolle, liefhebbende en dienstbare ziel,
 
Aartsengel Uzziel