Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 7 december 2017

Bijna-dood-ervaring / Gepubliceerd 22 november 2017 | Door Ans Hoornweg

Bijna-dood-ervaring
Gepubliceerd 22 november 2017 | Door Ans Hoornweg

Een mooi, lief meisje voelde zich erg ongelukkig want haar verkering was uit en ze had ruzie met haar ouders. Ze had het gevoel alsof ze alleen maar negativiteit aantrok, en in een opwelling besloot ze om uit het leven te stappen.

Dit meisje geloofde niet in een leven na de dood, maar tot haar verwondering bevond ze zich opeens in een hele mooie omgeving waarin ze een prachtige vrouw – het leek wel een Engel – op zich af zag komen. Deze vrouw keek haar liefdevol aan en zei: ‘Welkom in Het Voorportaal van de Astrale WereldWat jammer dat jij de moeilijke levenslessen op de Aarde niet meer aankon. Kom met me mee, dan zal ik je laten zien wat jou nog te wachten stond als je op de Aarde was gebleven.’

Als in een film kreeg de jonge vrouw te zien hoe zij tijdens haar Aardse leven zou afstuderen, en hoe gelukkig ze zou worden met een andere, nieuwe liefde, met wie ze twee prachtige kinderen zou krijgen. Het meisje kreeg nu ook meer inzicht in de bedoeling van de Aardse ‘levenslessen’ – die vervelende gebeurtenissen – die op een ieders levenspad kunnen komen.Na het tonen van deze beelden zei de prachtige vrouw tegen het meisje: ‘Dit alles kan of zal je onthouden worden als je niet meer op de Aarde bent.’ Maar op dat moment voelde het meisje hoe zij achterwaarts naar de Aarde werd teruggetrokken, en even later werd zij wakker in een ziekenhuisbed, omringd door haar Aardse geliefden. Die waren natuurlijk intens blij dat het meisje haar ogen opende en dus haar zelfmoordpoging had overleefd.

Het meisje omhelsde hen allemaal, en zijzelf was ook heel erg blij. Niet alleen omdat ze haar dierbaren om zich heen zag maar ook omdat ze nu wist hoe leerzaam en gelukkig haar verdere leven op Aarde zou verlopen, want dát was wat ze in Het Voorportaal van de Astrale Wereld alvast heeft mogen zien.

Veel liefs, Ans