Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 20 december 2017

Benjamin Fulford: V.S. troepen zijn wereldwijd ingezet met 10.000 verzegelde aanklachten.................. /18 december 2017

V.S. troepen zijn wereldwijd ingezet met 10.000 verzegelde aanklachten om de Khazariaanse bende omver te werpen.
18 december 2017 / Benjamin Fulford


De President van de V.S., Donald Trump heeft het weekend doorgebracht in Camp David samen met zijn top generaals om de nauwkeurige strategie uit te zetten voor het uitschakelen van de Khazariaanse maffia wereldwijd, zeggen Pentagon bronnen. “Het Atlanta vliegveld werd stil gelegd terwijl het Departement van Defensie weigerde de locaties te geven van 44.000 V.S. troepen die misschien betrokken zijn bij het uitschakelen van de cabal wereldwijd,” zei een senior Pentagon bron. Er zijn nu bijna 10.000 verzegelde aanklachten terwijl meer en meer van de Khazariaanse criminelen bewijs vrijgeven over hun collega’s, zeggen de bronnen.

Er zijn nu ook vele buitengerechtelijke moorden die plaatsvinden. “De liberale gelovige stadsburgemeester van San Francisco, Edwin Lee, viel dood neer nadat een illegale buitenlander niet schuldig werd bevonden voor de moord op Kate Steinle, zelfs nadat hij had bekend,” merkt een bron op. “De dood van Lee is een boodschap aan de Democraten en beschermde stadsburgemeesters als Rahm Emmanuel van Chicago en Bill De Blasio van New York City,” waarschuwt de bron.

De Khazariaanse bende vermoordt ook een hoop mensen. In Japan, stierven in de afgelopen twee maanden twee voormalige leidinggevenden van Toshiba, Atsutoshi Nishida en Taizo Nishimura omdat ze op het punt stonden om bewijs te verschaffen over de 11 maart 2011 Fukushima tsunami en nucleaire aanval tegen Japan, volgens bronnen dicht bij de Koninklijke familie.


Deze aanval werd uitgevoerd door handlangers van de Rockefeller familie, wie als leden Hillary en Bill Clinton heeft, zeggen de bronnen. De Rockefellers, namen op hun beurt orders aan van de fascistische P2 Vrijmetselarij lodge, zeggen ze. De Rockefeller familie heeft tussen twee haakjes Mel Rockefeller, de zoon van Nelson Rockefeller, gekozen als nieuw hoofd van de familie, voegen deze bronnen toe.

In Canada, werd Barry Sherman, eigenaar van de Canadese farmaceutische gigant Apotex gevonden dood hangend naast zijn vrouw Honey vlakbij het binnenzwembad van de familie. Volgens CIA bronnen. Sherman werd vermoord om een bewijsspoor af te dekken dat leidde naar de Clinton Foundation en hun misdaden in Haïti. “We hebben een geheim document dat de Clinton Foundation hierbij betrekt en een farmaceutisch bedrijf uit Canada dat de bevolking van Haïti bevoorraadde met medicijnen zonder merknaam. Het punt is dat ze van plan waren om medicijnen te gaan leveren van een inferieure kwaliteit en dat ze het verschil in prijs in hun eigen zak wilden steken,” zeggen de CIA bronnen.

In ieder geval, het maakt niet uit hoe veel potentiële getuigen worden weg gewerkt, de situatie heeft een punt bereikt waar de Khazarianen niet meer in staat zijn zich door middel van moord er uit te draaien.

De Senator verkiezing op 12 december in Alabama, was bijvoorbeeld een list tegen de Khazarianen, zeggen Pentagon bronnen. “Senator Roy Moore werd toegestaan zijn verkiezing te laten stelen in Alabama zodat Trump stemmen kon binnenhalen om de Soros organisatie, de Democraten en de cabal omver te halen wegens stemmen fraude,” zeggen de bronnen. “Drie poll werkers werden al gearresteerd,” merken ze op.

Woordvoerder van het Witte Huis, Paul Ryan is de volgende die op een groeiende lijst gaat van politici die ontslag nemen tijdens de huidige voortgaande zuivering van het Witte Huis en Senaat, voegen de bronnen toe. Senator John “Daesh” McCain wil schijnbaar ook weg gaan uit deze wereld voordat zijn vele misdaden openbaar worden gemaakt.


Zelfs de gehersenspoelde propaganda media beginnen zich te realiseren dat er iets gaande is als ze de “orthopedische laars” van Hillary Clinton zien (voor het verbergen van een GPS enkelband) die ze maar blijft dragen terwijl het allang verwijderd zou moeten zijn als het officiële excuus van een gebroken teen waar zou zijn. Zonder twijfel zal er een zwak excuus worden gegeven en het nog steeds gehersenspoelde deel van de bevolking zal dit accepteren.

De mensen die nog steeds de verhaallijn van de cabal geloven zijn net als de mensen in de grap over een man die werd verteld dat zijn vrouw hem bedroog. In de grap, huurt hij een detective om de onschuld van zijn vrouw te bewijzen. De detective komt terug en zegt:

“Ze had een ontmoeting met een andere man in de straat en ze gingen samen een hotel binnen.” De echtgenoot vraagt: “Zag je dat ze samen een kamer binnen gingen?” De detective zegt: ”Ja.” “Heb je gezien wat er in de kamer gebeurde?” vraagt de echtgenoot. “Ja, ik keek stiekem door het sleutelgat en zag ze samen in bed,” antwoordt de detective. “Waren ze bedekt met een deken?” vraagt de echtgenoot en de detective zegt: “Ja” tegen de man. Hij vraagt: “Kon je onder de deken kijken?” en de detective zegt, “Nee.” “In dat geval kun je niet bewijzen dat ze overspel pleegde,” zegt de echtgenoot.

De echtgenoot wil de realiteit niet onder ogen zien omdat dit zijn totale kijk op de wereld op zijn kop zou zetten en op dezelfde manier zullen gehersenspoelde mensen zich vastklampen aan de zwakste excuses om de realiteit niet onder ogen te hoeven zien. Vergelijkbaar, als de Clinton mensen die beweren dat het gips er nog op zit vanwege “complicaties.” Mensen in ontkenning zullen dit verhaal voor zoete koek slikken eerder dan te accepteren dat ze gearresteerd werd.

We bereiken echter het punt waarop zelfs deze mensen gedwongen zullen worden om de werkelijkheid onder ogen te zien. Het totale Departement van Justitie en FBI netwerk dat probeerde Hillary Clinton te beschermen voor vervolging wordt ook systematisch blootgelegd en ontmanteld. De link hieronder verschaft een goede visuele samenvatting:

Nu wordt zelfs de gezamenlijke media gedwongen te accepteren dat de zogenaamde “Islamitische Staat” een creatie van de CIA was. Dit komt nu naar buiten omdat de militaire inval op 18 november in het CIA hoofdkwartier de operatie Mockingbird heeft stil gelegd en de gezamenlijke media worden gedwongen om de waarheid te verslaan.

Een duidelijk teken van hoe ongewoon de tijden zijn geworden waarin we leven is dat voormalig V.S. Corporatie President Barack Obama politiek asiel zoekt, en waarschijnlijk ook krijgt, in Engeland.

Wat dit laat zien, samen met het feit dat Donald Trump niet welkom is in het VK, is dat de Anglo-Saxische wereld verdeeld is tussen het door de bloedlijnen gecontroleerde Engeland en de door de antibloedlijnen Gnostische Illuminatie geregeerde Verenigde Staten van Amerika.

Deze situatie komt waarschijnlijk tot een soort hoogtepunt in januari als een informele Angel Chinese alliantie probeert om de V.S. failliet te verklaren, gebaseerd op zijn toenemende handelstekort en zijn onvermogen om te betalen voor met echt geld voor de geïmporteerde goederen.

De V.S. zal reageren met oorlogsdreiging. Dit zal in het nieuws verschijnen in de vorm van V.S. sabelgekletter tegen Noord Korea, als het weer opnieuw de grootscheepse nucleaire oorlog kaart gebruikt in een poging om meer geld af te persen. De Chinezen bereiden zich er op voor om de V.S. dreiging deze keer bluf te noemen, wat gezien kan worden in de waarschuwing van zijn regering aan de bevolking om zich voor te bereiden op een nucleaire oorlog wanneer het militaire oefeningen uitoefent dicht bij Taiwan en Noord Korea.De Chinezen en Britten willen een wereldregering invoeren met de bedoeling om zich te verzekeren van een vreedzame en op wetten gebaseerde planeet, zeggen Aziatische geheime genootschap bronnen. In de afwezigheid van een soort compromis met de leiding van het leger van de V.S., zal er financiële chaos zijn zelfs wanneer een oorlog wordt afgewend.

Het huidige financiële systeem is disfunctioneel en dient alleen een manier om geld in privé bezit van centrale banken via de aandelenmarkt weg te sluizen naar de super rijken. Dit betekent dat wegsluizen van geld financiële markten heeft verwijderd van de werkelijkheid en de werkelijkheid zal altijd overwinnen, maakt niet uit hoe ze proberen om dit te vermijden. De Boston Consulting Group onderzocht 250 top institutionele investeerders die samen meer dan $500miljard aan fondsen beheren en vond ze de meest pessimistische die ze gezien hadden sinds de Lehman shock in 2008.


Hopelijk zal er een nieuw transparant en meritocratisch gerund financieel systeem gelanceerd worden maar we moeten misschien door de chaotische instorting van het oude systeem heen voordat dit mogelijk is. We zullen dit ontdekken in het nieuwe jaar.

In een laatste en persoonlijke aantekening, Abraham Cooper van het Simon Wiesenthal Centrum zal op 20 december spreken in de Foreign Correspondents Club van Japan. Cooper liet een van mijn boeken verbannen omdat dit “antisemitisch” zou zijn. Toen ik hem vroeg wat er in mijn boek dan “antisemitisch” was zei hij dat ik schreef dat de president van de V.S., George Bush Jr., verantwoordelijk was voor de dood van vele burgers in Irak. Bush wordt verondersteld een evangelisch Christen te zijn en de informatie over de dood van burgers in Irak kwam uit de medische krant de Lancet. Dus hier hebben we een veronderstelde Jood die een boek verbant dat geschreven werd door een persoon met Joodse voorouders die genocide aan de kaak stelt door een niet Jood omdat het “antisemitisch” is. Hoe hypocriet kan het zijn? Arme meneer Wiesenthal moet zich omdraaien in zijn graf.

Volgens ambtenaren bij de Tokuma Shoten uitgeverij, betaalde het Wiesenthal Centrum omkoopsommen aan uitgevers om misleidende krantenadvertenties over mijn boek te plaatsen. Dit leidde toen naar een complete uitbanning van alle reclame voor al mijn boeken en kranten en andere zaken, maakt niet uit wat de inhoud was. Dit is typisch voor wat ze schrijvers wereldwijd aan doen en maakt deel uit van hun controlenetwerk in Japan en elders. In de V.S. bevroor, het Departement voor Binnenlandse Veiligheid de banktegoeden van gehele uitgeverijen om te voorkomen dat mijn boeken in het Engels werden gepubliceerd.

Cooper en zijn Joodse maffia maatjes betalen ook een bende rechtervleugel personen om dingen te doen zoals het aanvallen van etnische Koreaanse winkel districten met de bedoeling dat Zuid Korea en Japan tegen elkaar blijven vechten, volgens leden uit deze groepen.

De man is een crimineel en hoort in de gevangenis. Als Cooper gearresteerd wordt zal hij zingen als een kanarie over het totale Khazariaanse maffia controle netwerk in Japan en elders. Hij zal ook precies uitleggen hoe de Khazariaanse maffia Noord Korea runt. Ik zou erg gelukkig zijn als enkele MP’s opdagen bij de gebeurtenis en hem arresteren. Neem hem mee naar Guantanamo en zorg dat hij gaat zingen.

Vertaling: Lia