Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 6 december 2017

Benjamin Fulford: Leger van de V.S. verklaart krijgswet van kracht terwijl DOJ(department van Justitie), FBI criminaliteit wordt blootgelegd. / 4 december 2017

Leger van de V.S. verklaart krijgswet van kracht terwijl DOJ(department van Justitie), FBI criminaliteit wordt blootgelegd.
4 december 2017 / Benjamin Fulford

De leiding van het leger van de V.S, in de wereld bekend als de regering van President Donald Trump, staat op het punt om de krijgswet toe te passen, zeggen Pentagon bronnen. “De cabal werd schaakmat gezet, terwijl Trump klaar is om de Nationale Garde te verenigen in het geval van rellen of burgerlijke onrust,”zeggen Pentagon bronnen, er aan toevoegend dat “FEMA kampen gebruikt zullen worden om massa arrestaties te huisvesten en Gitmo zal misschien doelwitten met een hoge waarde huisvesten terwijl militaire rechtbanken hen snel zullen afhandelen.


Zo een radicale actie is noodzakelijk, “Vanwege corrupte rechters aangewezen door [voormalig V.S. President Barack] Obama en vanwege een Congres volgepakt met personen die aan de kant van Israël staan, zodat Trump misschien gedwongen wordt de krijgswet van kracht te verklaren om militair recht toe te kunnen passen,” dit is hoe een Pentagon bron de situatie uiteenzette. De FBI heeft bijvoorbeeld actief de afslachting door de cabal van honderden Amerikanen in Las Vegas verborgen proberen te houden, waarbij gebruik werd gemaakt van G4S huurlingen, beweren meerdere bronnen.


Trump verwees waarschijnlijk in de onderstaande tweet naar de komende zuivering: “Na jaren van Comey die de leiding had over de FBI met het valse en oneerlijke Clinton onderzoek (en meer), is zijn reputatie aan flarden—het ergste geval in de Geschiedenis! Maar vrees niet, we zullen het terugbrengen naar grootsheid.”

Het andere grote nieuws van afgelopen week is dat de Dover Luchtmachtbasis in de V.S. geraakt werd met een nucleair wapen of equivalent hiervan. De aanval werd in de gezamenlijke media beschreven als een met een grootte van 4.4. op de schaal van Richter. De aardbeving had echter alle eigenschappen van een aanval met een nucleair of stralingswapen met het epicentrum op de plaats van een militaire basis, het was niet diep en de seismograaf laat zien dat een enorme eenmalig, onmiddellijke aardbeving plaatsvond en niet het soort dat het schudden opbouwt wat gebeurt bij natuurlijke aardbevingen. Het kan gezien worden via de link hieronder.


De aanval vond echter plaats op de dag nadat Noord Korea aankondigde dat het ICBM’s heeft die alles overal in de V.S. kunnen raken, Pentagon bronnen zeggen dat het deel uitmaakte van een niet officieel verklaarde burgeroorlog binnen het militaire industriële complex. De basis in Dover is waar dode lichamen van het leger van de V.S. en andere dode lichamen “verwerkt” zijn en het is ook de thuisbasis van zwaar lange afstand  materieel, lucht transport vliegtuigen. Sinds de CIA tijdens de Vietnam Oorlog heroïne in doodskisten naar de V.S., smokkelde is het erg waarschijnlijk dat deze basis werd uitgekozen omdat het een belangrijk transscheepvaartverkeer punt was voor Afghaanse heroïne.

Er was ook zichtbaar bewijs vorige week van op zijn minst, een ruimte oorlog die vlakbij de aarde plaatsvond, wat de Pentagon bronnen beschrijven als “schurken satellieten” die “onklaar” werden gemaakt. Dit is misschien in het nieuws verschenen als het mislukken van een Russische raketlancering welke 19 satellieten bevatte.


Ook vertelde V.S. Generaal John Hyten, het hoofd van het V.S. Strategische Commando, op 2 december aan een publiek in Californië dat verschillende staten ruimte capaciteiten in V.S. staten als doelwit uitkozen en hij waarschuwde: “We kunnen niet toestaan dat dit gebeurd.”


Er zijn wereldwijd ook verslagen over meteorieten en “ruimte afval” dat vorige week omlaag viel. Deze schrijver was persoonlijk getuige van een meteoriet met meerdere kleuren die op een locatie viel die met het blote oog minder dan een kilometer van mijn huis in West Tokyo was, Een video ervan kan via de onderstaande link gezien worden:


 “De storm die op 4 november begon met de Saudische zuivering is kinetisch geworden” zeggen de Pentagon bronnen, waarschijnlijk werd dit letterlijk bedoeld.

De zuivering op grondniveau in de V.S. wordt ook steeds meer zichtbaar. “Operatie Mockingbird (spotvogel) werd onschadelijk gemaakt toen CIA media aanwinsten al Matt Lauer werden ontslagen uit NBC,” gevolgd op de inval van 18 november in het CIA hoofdkwartier door Mariniers, merken de bronnen op.

Een ander teken van het neerschieten van een Mockingbird kwam toen ABC Nieuws Brian Ross Schorste voor wat Trump beschrijft als zijn afgrijslijk onnauwkeurige en oneerlijke verslag over de Rusland, Rusland, Rusland Heksenjacht.” De zuivering van gezamenlijke media is nog maar net begonnen, beloven de bronnen.

De Khazariaanse gangsters klampen zich vast aan de hoop dat het aanklagen vorige week van het voormalige hoofd van Defensie Geheime dienst Agentschap, Michael Flynn door Speciaal Aanklager Robert Mueller zal leiden naar de impeachment van Trump. Pentagon bronnen beloven echter dat “de Flynn aanklacht een ‘niemendalletje’ is dat hem toestaat om alle misdaden van Obama, Hillary,de FBI, pedo’s en de diepe staat te openbaren aan Mueller zo Trump helpend om het moeras droog te leggen.”

Obama vroeg vorige week op zijn beurt aan de Chinese President Xi Jinping om politiek asiel maar werd afgewezen, zeggen Aziatische geheime dienst bronnen. In het openbaar kan dit gezien worden in de vorm van Obama die zijn duim opsteekt tegen China door een bezoek te brengen aan de Dalai Lama onmiddellijk nadat hij China verliet. De Dalai Lama zal echter waarschijnlijk zelf weg worden gezuiverd en is niet in een positie zijn om Obama te helpen.

Ook, nu we het over “pedo’s” hebben, vorige week zei Hollywood ster, directeur en acteur Mel Gibson dat de elite van Hollywood “Bloed oogst van kinderen. Ze eten hun vlees. Ze geloven dat dit hen meer levenskracht geeft. Als het kind leed in lichaam en geest voordat het stierf, geloven ze dat dit hen extra levenskracht geeft.” Gibson zei: “Dit is niet een soort van artistieke abstractie….ik werd persoonlijk geïntroduceerd bij de uitvoering hiervan in het begin van de 21ste eeuw. Ik kan hier nu over spreken omdat deze mensen, de executeurs nu dood zijn.”


Deze schrijver kan ook bevestigen dat hij persoonlijk twee Khazariaanse gangsters heeft ontmoet die toegaven dat ze menselijke foetussen hebben gegeten. Dit zijn mensen die actief worden opgejaagd nu door de witte hoeden.

Volgens de Japanse militaire geheime dienst bronnen is een zuivering nu ook in Japan begonnen nu Keizer Naruhito zijn vader Keizer Akihito is opgevolgd. Hoewel Akihito niet officieel verwacht werd zich terug te trekken voor april 2019, is Naruhito al de de facto Keizer, leggen ze uit. Tot nu toe zijn nog maar een paar dozijn mensen weggezuiverd maar er zullen er nog veel meer volgen op 7 december, de verjaardag van Pearl Harbor, zeggen ze. In het bijzonder een “Meneer K,” die in een hotel woont bewaakt door 70 lijfwachten, zal worden opgepakt, voegen ze toe.

De Japanse geheime dienst wil ook dat de witte hoeden van het V.S. leger zich er bewust van worden dat velen in het leger van de V.S. en in de geheime diensten gemeenschap in Japan jaren zijn omgekocht met “Kagurazaka Geishas en contanten.” Ze zeggen dat zelfs voormalig V.S. ambassadeur Caroline Kennedy regelmatig en overvloedig werd vermaakt in “host clubs.” Een hoop Japans geld is geroofd sinds de dood van Keizer Hirohito en gegeven aan de Rothschilds, Bushes, Clintons en andere hoog niveau Khazariaanse gangsters dit werd gedaan door Koreanen die net deden alsof ze Japanners waren zoals voormalig Eerste Minister Yasuhiro Nakasone, zeggen de bronnen.De Chinezen hopen dat de V.S. gezamenlijke regering failliet gaat en dat Canada de boel overneemt en de Verenigde Staten van Noord Amerika creëert om zo het schurkenregiem te vervangen dat de V.S. gezamenlijke regering is geworden, zeggen de bronnen. Deze week is de Canadese Eerste Minister Trudeau in China en zoals de Canadian Broadcasting Corporation meldt: “V.S. President Donald Trump dan weer wel en dan weer niet een antipathie campagne voert voor een China dat Canada aan de positie van een meer aantrekkelijke partner in Noord Amerika helpt.”


In een teken dat China en zijn BRICS bondgenoten zich voorbereiden op een default van de V.S., was er vorige week een formele aankondiging door de BRICS naties dat ze hun eigen goudhandel netwerk gingen beginnen.


Venezuela kondigde vorige week ook aan dat het een cryto valuta ging opzetten ondersteund door goud, olie en diamanten om de V.S. dollar te vervangen.

Verder, in een teken dat ze ongerust waren over een geldgraaiactie door de Amerikanen, gaf Het Ministerie van Financiën van Rusland een waarschuwing uit dat als de V.S. de buitenlandse reserves van Rusland zou inpikken, “het een verklaring zou betekenen van een financiële oorlog.”


Een CIA bron in Azië welke connecties heeft met Rothschild had het volgende veelzeggende commentaar toen hem werd gevraagd naar de financiële oorlog: “Er werd mij door een van mijn contacten, welke precies op de hoogte is van dit soort zaken, verteld dat het meesterplan is om het systeem wereldwijd te laten instorten in het derde kwartaal van 2018.”

In een laatste aantekening, een lezer uit Brazilië stuurde de volgende informatie via de e-mail: “In Porto Alegre-Brazilië, een zuidelijke staat van mijn land, staat een groot gebouw van het Amerikaanse consulaat, echt veel groter dan het gebouw in São Paulo en ik kan je zeggen er is geen enkele rechtvaardiging voor zo een groot Amerikaans consulaat voor Porto Alegre tenzij het net zoiets is als het CIA hoofdkwartier.

Een vriend van mij die daar woont, zei dat in de laatste paar jaren, sinds het gebouw werd gebouwd, het lijkt alsof er maar een paar mensen werken, minder dan tien, tenminste oppervlakkig gezien.” Misschien is dit een andere DUMP (Diepe Ondergrondse Militaire Basis) die ontruimd moet worden.

Echter, Nazi’s gevestigd in ondergrondse bases in Zuid Amerika hebben deze schrijver eerder verteld dat ze niet langer de wereld meer willen veroveren en alleen maar met rust gelaten willen worden om te spelen met hun vliegende schotels.

Misschien moeten ze gewoon aankondigen dat ze dit willen delen, dat en andere technologie, met de rest van de wereld.


Vertaling: Lia