Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 23 december 2017

Aartsengel Michael
via Rita Pulmans / 23-12-2017

“Geliefde harten, gun jezelf vleugels van Licht.
Door aanvaarding en overgave aan het Licht in jezelf.
Jou ChristusLicht, dat wat jij bent. Wij eren jullie om wie jullie zijn.
Wij hebben jullie ontzettend lief”.

Aartsengel Michael.


Geliefde aartsengel Michael,
Vannacht werd ik wakker, en hoorde de woorden:
“Zijn we het noorden kwijt?”
In welke context moet ik deze woorden plaatsen?

Geliefden,
In deze heftige bewegingen en transformatie “vibe”is het niet altijd makkelijk om het noorden niet uit zicht te verliezen. Jullie gaan vliegensvlug richting de warmte van het Licht, de liefdes “vibe”.

Daarom zie je niet altijd de versnelde invloeden die jullie als het ware dwingen de rechte lijn te volgen. Alsof het een koord is waaraan jullie vastzitten en geen kanten meer uit kunnen. Niets is minder waar.

Weet geliefden dat jullie zelf de keuze kunnen maken om even rust te nemen.
De boog kan niet altijd gespannen staan weet je. Zodanig jullie voelen alsof je het noorden kwijt bent: even een schakeltje terug nemen, neem een tragere versnelling geliefden.


Ga in je rust indien nodig geliefde harten. Geef je lichaam de kans om deze actieve creatieve versnelde trillingen te aanvaarden en te volgen. Put niet langer jullie reserves uit, daar het je zuur kan opbreken. Ga in rust, of las een time-out in indien nodig. Zodat jullie weer na een rustperiode er tegenaan kunnen.

Het is niet enkel jullie lichaam, maar ook je geest en mentale lichaam wat jullie dienen te respecteren dat wat jullie wensen, niet steeds de wensen zijn van je andere lichamen.

Je ziel is ook van de partij weet je! Wat is het wat je ziel jou influistert, wat is haar wens? Je zielenpad bewandelen is noodzakelijk, het kan ook niet anders.

Rita: Geliefde Michael, is je ziel hetzelfde als je Hogere Zelf?

AEM: Je ziel is je beweegrede, je actieve component. Jou hogere Zelf is de dirigent van je ziel. Heb beiden ontzettend lief, maak contact met hen, ga samen, vloei samen en samenwerking is noodzakelijk. Doe dit vanuit je Heilige Hart geliefden. Het helpt jullie om weer grond onder jullie aardevoetjes te krijgen.

Laat je lichaam dragen door je ziel, niet andersom geliefden.
Weet je ook gedragen door ons de goddelijke wereld. Gun jezelf de tijd van rust en Vrede. Vrede met wie en wat en hoe jij bent. Op dit moment zoals het is. Is het goed. Weet geliefden dat Vrede op aarde in jezelf begint.

Geliefde harten, gun jezelf vleugels van Licht. Door aanvaarding en overgave aan/in het Licht in jezelf. Jou ChristusLicht, dat wat jij bent.

Wij eren jullie om wie jullie zijn.
Wij hebben jullie ontzettend lief.

Aartsengel Michael.

© Copyright Rita Pulmans

Channeling van Rita Pulmans.
Er mag niets veranderd/toegevoegd of weggelaten worden van de tekst. De tekst dient in algehele vorm gekopieerd te worden of weergegeven. Gedeeltelijke weergave is niet toegestaan. De tekst mag niet gebruikt worden voor commerciële doelstellingen. De tekst mag enkel gekopieerd worden voor eigen gebruik. Bij doorgaven aan derden mag dit enkel zonder winstoogmerk. Plaatsen in geschriften of boeken uitsluitend na schriftelijk aanvraag op: pulmans@live.be Dit artikel mag in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-meldingen.