Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 26 december 2017

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 25 December 2017 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
25 December  2017 / via Shelley Young


Op deze heilige dagen wanneer zovelen van jullie je feestdagen vieren, treedt er altijd een instroom van Christus-energie op. Deze energetische infusie bevat de energie van vrede, onvoorwaardelijke liefde en goddelijke verbinding.

Zoveel van jullie zijn zo druk tijdens deze dag dat het gemakkelijk is om de magie van zulke prachtige energie te missen, dus we dringen er bij jullie op aan om een ​​punt van stilte voor jezelf te creëren, zelfs als het slechts een moment is, om deze goddelijke gave te erkennen en te ontvangen die volledig beschikbaar is voor een ieder van jullie om te koesteren en te ervaren.

Weet altijd wanneer jullie enig aspect van de Bronenergie vieren, wij op onze beurt jullie vieren in een oneindige opwaartse spiraal van wederzijdse liefde en bewondering die de uitbreiding van allen ondersteunt, want je bent een even goddelijk en belangrijk onderdeel van Alles Dat Is

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl