Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 19 december 2017

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 18 december 2017 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
18 december 2017 / via Shelley Young


Een herinnering voor jullie, Dierbaren. Als de energieën je ongemakkelijk maken - als jullie je overweldigd, rauw, uitgeput, verward of een ander ongemak voelen, kunnen jullie om onze hulp vragen.

Een eenvoudig verzoek zoals: "Pas alsjeblieft mijn energie aan, zodat ik me comfortabeler voel." "Help me alsjeblieft om deze energieën te veranderen en te integreren met gratie en gemak." "Omwikkel me alsjeblieft in jullie liefde en steun", of een andere bewoording dat goed voelt voor jou, is alles wat nodig is.

Door om hulp te vragen, gebeuren er twee zeer belangrijke dingen. De eerste is dat jullie ons toestemming geven om jullie te helpen. De tweede is dat jullie zich overgeven om de hulp te ontvangen die voor jullie beschikbaar is. Het stoort ons nooit, want het is altijd onze grootste vreugde om jullie te dienen en te helpen.

Jullie hoeven het niet alleen te doen! Duidelijke en eenvoudige communicatie, zowel met jouw geliefden als met jouw onzichtbare helpers, is de sleutel om in jouw waarheid en authenticiteit te blijven en te eren wat jouw behoeften zijn. We zitten allemaal samen in deze opmerkelijke verschuiving - jullie als de geweldige grondbemanning en ons als jullie voor altijd bereidwillige en liefdevolle ondersteuning 

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl