Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 17 december 2017

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Zaterdag 16 December 2017 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Zaterdag 16 December 2017 / via Shelley Young


Geliefden, verandering is gewenst. Het universum groeit en expandeert altijd, net als jij. Verandering weerstaan is tegen het natuurlijke ritme van het universum ingaan, en daarom is weerstand zo pijnlijk en onmogelijk om gedurende een lange periode vol te houden.
                                                                          
Verandering omarmen is hoe de door jouw gewenste resultaten te bereiken. Als er iets is dat niet werkt voor jou in je leven, verandering is hoe het zal worden opgelost. Als je onwel bent, is genezing de verandering die je zoekt. Als je momenteel alleenstaand bent en liefde zoekt, is iemand ontmoeten de verandering die je zoekt. Als je een meer bevredigende carrière wilt, is een nieuwe baan de verandering die je zoekt. Als je meer geld wenst, is geldelijke overvloed de verandering die je zoekt.


Begrijp je wat we willen zeggen? Je kunt niet tegelijk creëren en bestand zijn tegen, op hetzelfde moment. Stel je open. Vraag het universum om je te bezorgen wat je wilt ervaren. Sta open om het te ontvangen. Werp je net wijd uit. Begrijp dat wat je wilt, bestaat in de energieën net voorbij je huidige realiteit, en je komt daar door je open te stellen voor nieuwe potentiëlen en mogelijkheden.

Wanneer je de weg niet kent, sta jezelf dan toe om geleid te worden door overgave en stroming, geloof en vertrouwen, begrijp dat het precies is hoe je een bekrachtigde mede-schepper moet zijn en ontdek de meest bevredigende oplossingen die bestaan in het rijk van mogelijkheden die het universum ondersteund.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl