Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 15 december 2017

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap /15 december 2017 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
15 december 2017 / via Shelley Young


 Velen van jullie bevinden zich continu in de probleem oplossing modus. Je zoekt naar dingen waarin je niet goed genoeg bent, en wat verbetering behoeft, voor wat er mis is met jouw. We begrijpen dat je dit als ijverig beschouwt, maar het heeft een tegenovergesteld effect op jouw dan wat jouw intentie is.

Als je meer liefhebbend wilt zijn, laten we dit zeggen, we doen het voorstel dat je begint met alle manieren te observeren waarop je laat zien dat je liefdevol bent gedurende de dag. We zullen je een hint geven - het is veel meer dan je denkt! Je vriendelijke woorden, je intenties, een rustgevende aanraking, een eenvoudige daad van dienstbaarheid, de deur openzetten voor een ander, recyclen, een dier voeden, zijn allemaal voorbeelden van hoe je elke dag liefde belichaamt. En er zijn zoveel meer!


Geliefden, als jullie altijd in de probleem oplossing modus zitten, zullen jullie altijd meer problemen hebben om op te lossen. Zoek naar de manier waarop je belichaamt waar je meer van wilt ervaren en vier het wonder dat het al binnenin je bestaat! Als je dat nog niet doet, vier dan dat je het wilt ervaren, want dat is ook succes en groei die ervaren wordt vanaf daar.

Jullie focus wordt groter en geeft een zegen van de continuering van waar je het op plaatst. Is het niet tijd om te erkennen, te accepteren, en de vele, vele dingen die zo mooi en goddelijk goed met je zijn te laten groeien?

 Aartsengel Gabriel


vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl