Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 14 december 2017

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 13 december 2017 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
13 december 2017 / via Shelley Young


Velen van jullie begrijpen het belang van balans, maar denken dat het een statische plaats is die je moet vinden. Maar balans is niet een onbeweeglijk uitlijning. Ware balans komt van beweging en stroming.

Denk aan fietsen. Het is erg moeilijk om op een fiets in evenwicht te blijven als je niet beweegt. Maar zodra er beweging is, komt jouw balans snel terug.

Dierbaren, de energieën zijn altijd in beweging, net als jullie balans. Dat is het mooie van werken met overgave en stroming - het zal jullie altijd leiden naar hetgeen wat precies nodig is voor jullie balans en voorwaartse beweging.


Het is de eb en vloed van het universum die een algehele balans creëert. Als jullie stoppen met luisteren naar jullie lichaam en je overgeven aan zijn eigen goddelijke intelligentie, zal het je precies laten weten wat je nodig hebt en hoe je daar moet komen.

Het weten dat jullie evenwichtspunt elke dag kan veranderen, afhankelijk van wat jullie eigen unieke behoeften zijn en wat de energieën ondersteunen, zal jullie helpen om te beginnen de stroom te zien als wat het werkelijk is, een hulpmiddel dat jullie ondersteunt in jullie welzijn en comfort.
  
Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl