Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 10 december 2017

Aartsengel Gabriël: Dagelijkse Boodschap / Zaterdag 9 december 2017 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Zaterdag 9 december 2017 / via Shelley Young


Velen van jullie zijn zo toegewijd aan jullie reis naar verlichting, dat je je zorgen maakt of je wel genoeg doet. Je vraag je af, ben ik goed genoeg? Ben ik liefhebbend genoeg? Ben ik dankbaar genoeg?

Geliefden, jullie zijn altijd genoeg! Alleen al het feit dat jullie een geïndividualiseerd aspect van Bronenergie zijn, zorgt er automatisch voor, door jullie geboorterecht, dat jullie altijd heerlijk en goddelijk meer dan genoeg zijn. Zelfs als jullie, wat jullie als fouten beschouwen, hebben gemaakt, leren en evolueren jullie en ervaren jullie, wat de verschuiving op jullie planeet blijft aansturen.

Maar om jullie verder gerust te stellen, geeft het feit dat jullie je zorgen maken over goed genoeg zijn, liefdevol genoeg, of dankbaar genoeg, vanuit de natuur zelve, aan dat jullie dat zijn, want het is vooral in jullie gedachten en intenties.

Jullie zijn vriendelijke, aandachtige en zorgzame wezens. Vier jullie aangeboren goedheid, jullie verlangen om naar voren te komen als de goddelijke en liefhebbende wezens die jullie zijn, en weet dat jullie een geweldige taak verrichten.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl