Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 17 november 2017

Sheldan Nidle - 16 november 2017

Sheldan Nidle - 16 november 2017Selamat Balik. Welkom bij een korte update van Sheldan Nidle en de Galactische Federatie.

We staan aan de rand van een verlengd duister tijdperk dat ons al te lang heeft tegengehouden. Die hindernis staat op het punt te worden getransformeerd. Zet je schrap, nu vele Waarheden voorbereid worden om te worden onthuld. Achter de schermen gebeurt er veel dat de weg voor een gemakkelijke NESARA/GESARA-transitie zal effenen. Oneindige rijkdom en de voorraden van de Hemel worden verondersteld spoedig te worden vrijgegeven.

Jullie stille, niet gewelddadige revolutie ontvouwt zich voor jullie ogen. De spiraal van Hemels Licht roteert richting haar uiteindelijke bestemming – jullie ascentie naar de 5e dimensie.

De Geascendeerden bereiden zich voor om zich te manifesteren en jullie te helpen met jullie gemoedelijke overgang naar een liefhebbender, vrediger en coöperatievere samenleving.

Zoals in jullie media is te zien vinden er nu arrestaties plaats. Jullie leven in voortdurende veranderende tijden. Jullie wordt gevraagd om, gelijk een wilg, mee te buigen met de winden der verandering.

Gebruik jullie affirmaties. We zijn trots op de spirituele energieën die jullie gezamenlijk in je realiteit inbrengen. Kijk diep in je hart en weet dat grote veranderingen aan jullie horizon gloren.

Onthoud, in dit Licht bezien, altijd dat de nimmer eindigende en oneindige voorraden van de Hemel van jullie zijn! Zo zij het! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Eén en Wees Blij!)


Nederlandse vertaling: Rob/Marja