Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 8 november 2017

Marshmallow Boodschap Uit Kryon-boek 14: “De Nieuwe Mens” / 7 november 2017


Marshmallow Boodschap
Uit Kryon-boek 14: “De Nieuwe Mens”
7 november 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jokers

Wij spreken over dingen als “Jokers” en dit is een metafoor voor “geplande synchroniciteit.” Wij hebben deze terminologie eerder gebruikt.
Alweer zeggen wij tegen jullie: “Jullie weten niet wat jullie niet weten.” Met andere woorden: als jullie het nog niet hebben gezien is het moeilijk te bevatten. Futuristen proberen dit te doen en degenen die specialisten zijn in het beslissen over wat er vervolgens gaat komen zullen ook hun best doen.

Sommigen die helderziend zijn zullen proberen te gaan naar die toekomstige plaats waar niemand vanaf weet……. en zullen om zich heen kijken en hierover rapporteren. Lieve mensen, zij hebben het allemaal herhaaldelijk verkeerd gehad. De reden hiervan is dat zij niet kunnen weten wat zij nooit hebben gezien en/of waarvan zij het concept niet kennen.

Wij hebben het over Jokers die op de planeet gebeuren. Een Joker is een extreme synchroniciteit die plaatsen verandert, en mensen en de planeet, op manieren die niemand zich kon voorstellen. Een echte Joker zou buiten de conceptie liggen van de mensen die de toekomst proberen te voorspellen. Met andere woorden: het zou nooit verwacht worden en zelfs niet als een realiteit worden gezien.