Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 11 november 2017

Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen. November uitgave / 8 november 2017


Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen.
November uitgave
8 november 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk! 

Nou, wat denk je dat wij hebben gedaan nadat wij bijna vijf weken in India en Nepal zijn geweest? Het antwoord is natuurlijk……. naar Argentinië gaan!!! Ik weet het, deze plaatsen liggen niet om de hoek maar wij waren al vier jaar niet in Argentinië geweest en daar gebeurt iets speciaals.

De audio’s van de Argentijnse conferentie zijn nu “live” en als je niet weet wat er momenteel in dit Zuid Amerikaanse land aan de hand is kunnen de channelings van Kryon verwarrend zijn. Onze prachtige “harts”-vrienden komen uit een cyclus van leiderschap die uitdagend is geweest. Zij zijn nu weer in staat om creditcards te gebruiken en er zijn nu ook weer enkele economische verbeteringen op andere gebieden. Argentinië is een zeer modern land maar jarenlang hebben zij in moeilijke cycli verkeerd voor wat hun economie in het algemeen betreft.

Kryon heeft het over deze dingen in de channelings die jullie hier gratis kunnen horen: hear for free HERE
.


Kryon spreekt vaak over en tegen de cultuur waarin de channeling wordt gehouden. Dit gebeurde dit jaar in Italië en Portugal en nu in Argentinië. De wereld verandert en de veldslag met de oude energie is nu diepgaander dan ooit. Het Licht dat zich wereldwijd begint te tonen schept wijdverbreide reacties vanuit laag bewustzijn. Het lijkt er bijna op dat het duister zich nu laat zien op manieren waarop het dit nooit heeft gedaan en vecht om zijn greep op de gemeenschap, de regeringen en (hun soort) vrede in het algemeen te behouden. Angst is het belangrijkste gereedschap van het duister en wij zien de donkere agenda van het duister nu heel helder voor ons: “Houd hen in angst en in het duister!” 

Meer lezen >>>