Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 25 november 2017

Lord Emanuel Boodschappen Het nieuwe Paradigma is hier! / Gillian Ruddy / 5 november 20


Lord Emanuel Boodschappen
Het nieuwe Paradigma is hier!
Gillian Ruddy / 5 november 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen! Ik Ben het, Emanuel en ik Ben hier vandaag om bij jullie te zitten. Ik zal een tijdje bij jullie zitten in bewuste connectie met jullie hoewel ik altijd al bij jullie ben. Hier kan ik jullie volle aandacht hebben en kan onze communicatie krachtiger zijn. Maar lieve mensen, Ik Ben hier bij jullie, maar jullie kunnen altijd even krachtig met mij communiceren op elke tijd van de dag of de nacht want ik ben altijd bij jullie.

Deze channeling maakt het voor deze korte tijd makkelijker voor ons om volledig verbonden te zijn met een directe lijn en vanuit hier kan ik jullie helpen, assisteren bij jullie begrip over wat jullie allemaal om je heen ervaren. De tijden zijn veranderd, lieve mensen, vergis je niet.

Jullie leven in de nieuwe energieën die hier nu zijn. Zij zijn hier nu voor jullie. De dingen zijn anders. Ik kan jullie als nooit tevoren assisteren, ik ben dichterbij dan ooit tevoren omdat de sluier zo dun is geworden dat jullie ogenblikkelijk naar mij kunnen gaan en ik bij jullie ben. In jullie donkerste wanhoop kan ik jullie nu direct optillen als jullie daarom vragen. Dit was zelfs zes maanden geleden niet mogelijk, niet zoals vandaag.


Voel diep, lieve mensen, voel het nu. Neem even de tijd om stil te zijn. Haal diep adem, tot in je buik, diep en langzaam en adem op dezelfde manier uit en stel je voor dat alle spanning weggaat als je uitademt. Stel je voor dat jullie alles inademen dat vereist is om op dit moment vervuld te zijn en adem alles uit dat je weerhoudt om je vervuld te voelen.

Nogmaals in en uit. Ik ben hier om jullie te dienen. Weten jullie hoeveel er van jullie wordt gehouden? Weten jullie hoe wij dit zien vanaf de andere kant van de sluier? Jullie zijn prachtig, verder dan alle begrip. Adem nu met mij samen en laat mij jullie vullen met de pracht die jullie zijn.

Lieve mensen, jullie ervaren de moeilijkste tijden maar dit lijkt alleen maar zo. Jullie hebben in het nieuwe paradigma oude dingen meegenomen. Ongewild en zonder dat het de bedoeling was lopen jullie rond in het nieuwe paradigma met bagage uit het oude paradigma. Dit kan angstaanjagend voelen en verwarrend en voor sommigen kwellend. Dit is een symptoom van het brengen van oude manieren naar de nieuwe energieën, zij werken niet en dingen voelen slechter aan dan ooit! Laat mij jullie helpen om de nieuwe energieën te voelen en te merken hoe makkelijk het is om de oude manieren en de oude denkpatronen te laten vallen.

Adem nu samen met mij en laat mij jullie assisteren en laten voelen hoe makkelijk het is om de oude manieren te laten vallen. Niemand is erop uit om jullie te beschadigen, de wereld mag wreed lijken en geen enkel recht op verlossing te hebben, maar dit is gewoon niet waar. Lieve mensen, God is leven, God is realiteit en jullie God is een liefhebbende God. Kunnen jullie niet zien dat het zich allemaal ontvouwt om jullie de beste kans te geven om te ontwaken naar de God die binnenin jullie is.

Niets hiervan is gedaan om jullie te beschadigen, te straffen of om jullie karma in balans te brengen, niet meer. Het leven zal zich aan jullie voordoen zoals jullie het nodig hebben in lijn met de perfecte orde van Goddelijkheid om jullie te geven wat jullie nodig hebben voor de reis naar binnen. Naar binnen gaan is de enige weg naar buiten. Ja, het familielid waar jullie gewoonweg niet van kunnen houden is God in een vorm die voor jullie precies naar voren komt zoals jullie nodig hebben om jezelf te zien. Ja, die medewerker die er schijnbaar op uit is om jou dwars te zitten is God in een vorm die exact laat zien wat jullie nodig hebben om jezelf iets te leren en naar binnen te gaan om te zien hoeveel compassie je in jezelf hebt en tot hoeveel begrip je in staat bent.

Dit zijn geen kwaliteiten waaraan jullie dienen te werken om hen te ontwikkelen, lieve mensen, deze kwaliteiten zijn binnenin jullie en wachten erop om onthuld te worden en als jullie hen zelf niet kunnen onthullen zal God naar voren komen om jullie te helpen en te laten zien hoeveel er van jullie wordt gehouden en als de persoon die naar jullie is gezonden wordt genegeerd of als jullie de mogelijkheid missen om naar binnen te gaan zal God jullie een ander sturen en weer een ander en nog een ander en deze schijnbaar veronachtzaamde mensen die als vliegen in je wijnglas zijn, blijven komen totdat zij de God in jullie onthullen en jullie laten zien hoe jullie kunnen liefhebben zoals God liefheeft, zonder voorwaarden en zonder dat er eisen worden gesteld.

Om lief te hebben zoals God liefheeft is van degenen houden die voor jullie staan, precies zoals zij zijn. Zij zijn perfect en zij geven jullie goudklompjes van wijsheid als jullie de nederigheid zouden bezitten om in jezelf te kijken om te ontdekken welke mistslierten je denken benevelen en jullie weghouden van hetgeen Pure Liefde is.

Lieve mensen, de auto die niet wil starten als jullie al laat zijn, het kind dat de maaltijd niet lust waar jullie een heel uur mee bezig zijn geweest, de hond die buiten zijn behoefte niet wil doen, de persoon op het call center die een robot lijkt te zijn, de oude vrouw die niet kan omgaan met de pinautomaat en daardoor de hele rij in de supermarkt ophoudt. ALLEMAAL GOD.

Zij allen komen alleen maar voor jullie, lieve mensen, ja, jullie. Zij komen voor jullie zodat jullie terug naar jezelf kunnen gaan en om jullie te tonen welke delen van jullie zich nog steeds schuilhouden en een schaduw leggen over de pure zonneschijn die jullie stralende, gouden harten zijn.

Lieve mensen, de bloemen zingen als jullie erlangs lopen, de rotsen kennen jullie namen en de bomen fluisteren: “Hier komt hij/zij aan. God komt langs. Kijk naar het Licht, kijk naar de stralende vorm. Kijk naar de pracht van God in de vorm.”

De dieren weten wie jullie zijn. Alles weet wie jullie zijn als jullie weten dat jullie God in de vorm zijn. Alles in dit Universum werkt samen voor jullie hoogste evolutie en als het niet meer nodig is dat jullie hieraan herinnerd worden door oude, knorrige, onattente mensen dat jullie zelf soms knorrig en onattent zijn, zal het Universum samenwerken en zullen jullie heel anders gaan kijken. Zien jullie dit, mijn liefste, liefste familie? Ja, wij zijn familie, zie je? Lieve mensen, als jullie accepteren dat alles Goddelijk is en samenwerkt voor jullie zodat al jullie schaduwen opgetild kunnen worden en er alleen zonneschijn overblijft en de gehele Schepping de grond viert waarop jullie lopen, jullie aanbidt, komt alles naar voren om jullie te tonen dat jullie God in de vorm zijn en dat de grond waarop jullie lopen, de planten die jullie aanraken, de lucht die jullie ademen, zijn Geheiligd. Heilig en Almachtig

Dit is wie jullie zijn. De oude man die heel langzaam voor jullie rijdt vertelt jullie dit. Luister ernaar. Luister! Glimlach over zijn glorieuze vorm. Zie God in zijn ogen.

Loop met mij op. Ik ben altijd bij jullie en, lieve mensen, als het jullie allemaal teveel wordt, roep dan mijn naam, ik kan jullie nu in een oogwenk bereiken en ik kan oplossingen geven voor jullie dilemma’s en jullie harten weer snel naar Liefde herstellen. Dit kan ik. Dit is mijn belofte aan jullie.

Ik Ben Emanuel en jullie zijn bij elke ademtocht geliefd. Helemaal compleet. Voel dit!

Ik houd van jullie
Laat het zo zijn en zo is het.

Transmitted through Gillian Ruddy. Please freely copy and share this message. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.