Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 27 november 2017

Live Kryon Channeling 184: De verslavende Oude Energie. 5 / 12 augustus 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 27 november 2017

Live Kryon Channeling 184:
De verslavende Oude Energie. 5
Deze live channeling werd gehouden in Stamford, Connecticut.
12 augustus 2017 /Lee Carroll
Geplaatst: 27 november 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Luister, ik zeg jullie dat de handen van de overgang van de Creatieve Bron naar jullie toe uitgestrekt zijn. Zij zeggen: “Dit is de reden waarom jullie hier zijn! Ga in het licht zonder angstig te zijn wat dit jullie zal brengen. Het zal niet omver gooien wat jullie reeds hebben geleerd en het zal dit groots uitbreiden. In dit proces zullen jullie, jullie zelf, gaan veranderen. Er zal meer vreugde in jullie harten zijn, meer compassie en meer kennis. Denk hier eens over na.”

Stel je een balans voor die jullie nooit hebben gehad. Stel je een volwassenheid voor waarbij nieuwe, intuïtieve informatie naar je toestroomt vanuit bronnen die jullie nu zelfs niet eens kennen. Dit zijn de dingen waarom jullie hebben gevraagd. Wat hebben jullie in de laatste twintig jaar geprobeerd en dat niet werkte? Gaan jullie dit nog een keer proberen? Het antwoord is NEE.

En "waarom" vragen wij? Jullie zeggen: “Omdat het niet werkte.” Hebben jullie ooit overwogen dat het misschien het verkeerde moment was? Jullie probeerden het gewoon te vroeg. Probeer het nog eens. Baseer je toekomst niet op hetgeen er in het verleden is gebeurd. Het had de nieuwe energie nodig!

Meer lezen >>>