Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 29 november 2017

Lichtboodschap van Aartsengel Michaël / 28 november 2017 / Tetsiea Blijham


Lichtboodschap van Aartsengel Michaël
28 november 2017 / Tetsiea Blijham

Welkom mijn lieve kind, mijn lieve Lichtkind. Ik ben Michaël. Jouw Pad gaat vaak niet over rozen, gaat vaak over doornen. Dat weten we. Als je het nou zo eens bedenkt, dat die doornen geen doornen zijn. Maar grotendeels ervaring van het verleden, pijn van het verleden, maakt dat jij het leven als ook doornen ervaart. En ja, jouw leven is vol met uitdagingen. Absoluut. En met pijn en met verdriet en met afscheid, dat weten we.

Maar mijn uitnodiging is, voor de komende tijd. Gaan onderzoeken of die doornen echt doornen zijn. of dat het oude pijn, meningen, aannames, overtuigingen, familie karma vanuit het verleden is. Het is een uitnodiging tot zelfonderzoek, tot meditatie. Door blinde vlekken te gaan zien, want wij gaan ervoor zorgen dat jij blinde vlekken gaat zien die je eerder niet zag. Door die blinde vlekken te zien, te ervaren, op het moment dat het gezien is en begrepen is, verdwijnt het, is het geen blinde vlek meer. En kun je vanuit je Ontwikkeling en je Kracht en je Licht, kun jij andere keuzes maken.


Deze tijd gaat heel erg challenging zijn. deze tijd gaat echt een uitdaging voor je worden. En de uitdaging is, vanuit het niveau waar jij al bent, jezelf op een hoger plan te zetten. Een upgrade in je leven. Jezelf daar te brengen, waar het in het begin ongemakkelijk voelde. Maar waarvan je weet, dat als je daar bent dat het je toegang geeft om een leven te leiden, vanuit de Stroom.

Op dit moment ervaar je veel doornen die een uitdaging zijn. en die het ongemakkelijk voor je maken. En die het vragen van je om uit je comfortzone te gaan. Maar weet mijn lieve kind dat al tot drie incarnaties geleden jij hebt besloten om op dit moment in je leven te laten gebeuren. Dit alles brengt jou bij je Licht, bij je Liefde, bij je Kracht.

Dat betekend niet, dat je alleen maar hiervoor gaat. Dat betekend dat je tegelijkertijd ook voor je gronding zorgt, je huis, je geliefden, je lichaam, omgeving. En omarm de uitdaging, heet het welkom. Want die uitdaging gaat jou daar brengen waar de Stroom is. En de Stroom draagt niet alleen voor jou bij maar ook voor anderen. En zo door je eigen werk te doen, breng je ook anderen weer terug in het Licht. Jullie zijn heel sterk met elkaar verbonden op dit moment. Omdat jullie met elkaar dit Veld dragen. Wij zij je daar dankbaar voor.

 Ik ben Michaël en dit is mijn boodschap.

© Tetsiea