Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 21 november 2017

Inellia Benz: Einde in 2017 en O M G het moment van waarheid of wat? / 17 November 2017 | Ascension,

Inelia Benz:
Einde in 2017 en O M G het moment van waarheid of wat?

 17 November 2017 |  AscensionWe zijn aan het Einde van 2017 en O M G hebben we het moment van de waarheid bereikt of wat?  

2017 is gemarkeerd door veel mensen als het jaar waarop het eind van het Oude Paradigma van Licht versus het Duister aan zijn eind komt.
En dat is gebeurd.

Hebben jullie de golven van verdriet gevoeld? Van Wanhoop? Smart?
Heb je een sterk gevoel om voorwerpen kwijt te raken, situaties, plekken en mensen die niet langer met jullie verenigd kunnen worden?

Deze dingen hebben met elkaar te maken. En ze zijn een menselijk collectieve ervaring, geen persoonlijke.

Toen ik  actief alternatieve tijdslijnen begon te bezoeken om dingen te leren, inzichten te krijgen en verschillende ervaringen kreeg, besloot ik op een dag om de “Inelia” te bezoeken die het meest effectief was om het vibrationeel niveau van de planeet te verhogen.


Die ervaring was radicaal anders aan alle andere tijdslijn “Inelia’s” die ik eerder had bezocht. Het was zo radicaal anders dat ik feitelijk dacht dat het alleen een verdichtsel was van mijn verbeelding. Anders dan de andere gevallen die echt voor me waren.

De reden waarom dit anders was dat toen ik in die tijdslijn stapte ik begon te vliegen. Ik dacht dat het ‘super cool’ was maar onwaarschijnlijk. Toen vond ik de andere “Inelia” en zij zat op een wolk. Ja, je leest het goed, op een wolk aan de hemel.

Ze was helder, mooi en zeer verheugd. Ik vloog de hele weg naar haar toe en zal op de wolk naast haar. Onder ons kon je steden zien, oceanen, bergen, jungles, sneeuw, de tropen, woestijnen… dat was allemaal onder ons en alsof het allemaal op een plek was… maar dat was niet zo.

Ik heb deze specifieke “Inelia” vaker bezocht, sedert die tijd. Als ik wat raad nodig had, of gewoon in de hoogste frequentie uitdrukking kon baden van wie ik ben, dan bezocht ik haar.

In de voorbije aantal maanden, als de lage frequentie emotionele golven zo hard toesloegen en situaties na lage frequentie situaties mijn leven binnen kwamen, ging ik haar bezoeken.

In ons gesprek liet ik haar zien wat er gebeurde, en vroeg haar of ze suggesties had.
Ik moet op dit moment verklaren dat ze nooit iets zei. Ze sprak nooit. Ze glimlacht alleen.
In ieder geval toen ze naar me keek en glimlachte, zei ik: “oh het is allemaal goed voor jou, je neemt geen deel meer in een menselijk leven. Je zweeft gewoon op een wolk.”

En op dat punt lachte ze luid op en opende haar ogen, en toen zag ik haar leven. En ten slotte begreep ik de symbologie van haar gedeelde ervaring, d.w.z. zwevend op een wolk.

In de grond zag ik dat zij van de wereld was, in de wereld en de levende wereld. Ze had familie, vrienden, werk, alles dat je kunt hebben op deze planeet. Maar vibrationeel, en op het niveau van verplichtingen, was ze daarboven. Ze had “nul” verbindingen van lage frequentie ervaringen. Als er iets was dat was gewijd aan juist of fout, of moeten, rechtvaardig, goed, legaal… liet zij dat gewoon vallen, waar het dat deed. Het was totaal, absoluut en krachtig. Alle gedachten, activiteiten, relaties, situaties en ervaringen waren uit haar dienst genomen door haar zeer hoge frequentie vibratie.

Ik was zo verbaasd. Niet zozeer om het feit dat het gebeurde, maar om de resultaten die dat had.

Houden van of van worden gehouden. Beiden waren alleen op hoge frequentie vibraties en hun uitdrukking.

Ja, er waren mensen en situaties in die tijdslijn die van lage frequentie waren, maar zij hield die niet vast. Ze probeerde niet om ze verkeerd of juist te maken. Ze liet ze gewoon zijn. Haar bewustzijn is zo breed, zo verbreed, maar geen milliseconde werd geïnvesteerd in lage frequentie gevoelens, gedachten of emoties.

Ik kwam terug uit die tijdslijn en begon de absoluutheid van dit weten uit te voeren. Natuurlijk heb ik dit geweten. Ik heb erover gepraat hoe dit het Nieuwe Paradigma is. Dat wij het zijn, ieder van ons die dat belichaamt door strikt en ijverig te zijn in de frequenties die we uitzenden.

Maar, zoals je waarschijnlijk weet, is het heel moeilijk om je frequentie echt vast te houden als er slechte dingen ons raken.

Ik begon die slechte dingen los te laten. Letterlijk mijn emotionele investering in hen was los. En wham! De golven van verdriet stopten me te raken.

Op walkwithmenow.com, de wekelijkse oefening werd een ontspanning van je lichaam een paar keer per dag. Ik deel die oefening met je vandaag:

Op onze oktober maandelijkse oproep noemde ik hoe we heden door enige best intense energieën gaan die kunnen worden ervaren als verdriet, en een wens om alles los te laten.,. laat dingen los, plaatsen, mensen en situaties.

Voor meer informatie over dat specifieke onderwerp, noem dan de telefoon opname.
Deze week wil ik graag je uitnodigden om je stoffelijke lichaam te helpen ontspannen en druk vrijlaten op dagen en nachten.

Zet een alarm neer voor diverse keren per dag, of gewoon doe deze oefening wanneer je je herinnert tijdens de dag en nacht.

Doe tien diepe ademhalingen per keer. Bij elke ademhaling ontspan e je nek, je schouders, borst en buik. Open je handen behalve als je autorijdt of iets met je handen moet vasthouden. Terwijl je uitademt kun je de “druk uitblazen” en je staat in je denken, “Laat alle druk los en de lage frequenties van mijn lichaam en aandachtsveld.
Dit zal je lichaam ondersteunen door deze transitie heen.

Wil je dit artikel bespreken in grotere diepte met Inelia en anderen? Ga naar walkwithmenow.com/about 

Vreugde, Licht en Liefde
Inelia en het team.


Vertaald: winnyd@stralendetoekomst.nl