Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 9 november 2017

Het geheime genootschap Gepubliceerd / 3 november 2017 | Door Ans Hoornweg

Het geheime genootschap
Gepubliceerd 3 november 2017 | Door Ans Hoornweg

Het geheime genootschap
Niet zo lang geleden zag ik het volgende beeld: Ergens op een geheime, afgelegen open plek in de natuur staat een groot altaar, met op de achtergrond een enorm groot huis. Op dat altaar ligt een prachtige jonge, hoogzwangere vrouw. Zij is door een zeer geheim broederschap uitgekozen vanwege haar schoonheid, en 9 maanden daarvoor kunstmatig bevrucht met het zaad van één van de allergrootste geleerden van de Aarde. Het broederschap verwacht dat de combinatie van deze mooie vrouw en de geleerde een mooi en intelligent nieuw kind/ras voort zal brengen.

Rondom het altaar met de zwangere vrouw staan leden van dit zeer geheime genootschap. Zij voeren diverse rituelen uit waarbij zij intelligenties uitnodigen om het lichaam van de hoogzwangere vrouw binnen te gaan. En ja, plotseling zien ze dat een energie het lichaam van de vrouw binnentreedt.


Na de geboorte van de baby – het was een jongetje – werd het weggenomen van de moeder om op te groeien en opgeleid te worden bij het geheime genootschap. Het was een prachtig jongetje, maar wat de leraren en begeleiders ook probeerden, het kind was alles behalve intelligent en kon absoluut niet leren. Daar begrepen de mensen van het geheime broederschap helemaal niets van, want z’n moeder was toch bevrucht met het zaad van een zeer intelligent man?!

Weet echter, dat intelligentie in 80 % van de gevallen door de moeder wordt doorgegeven …. en dat is iets waar dit geheime broederschap (nog) geen weet van had.

Veel liefs, Ans