dinsdag 28 november 2017

Heavenletter 2939: Raak gewend aan geluk, geliefden / Geplaatst 28 november 2017

Raak gewend aan geluk, geliefden
Brief uit de Hemel
Geplaatst 28 november 2017


God zei:

Er is een aantal grote zegeningen onderweg naar jou. Oefen nu. Oefen in het ontvangen van schatten zonder er ondersteboven van te zijn. Zelfs wanneer de Kohinoor diamant naar je toe komt, bijvoorbeeld, neem hem dan aan zonder je pas te vertragen en blijf doorlopen.

Je hoeft geen gat in de lucht te springen bij elk bijna niet te verdragen vreugde die steeds opnieuw langs komt. Je hoeft niet met van alles en nog wat te stoppen vanwege je uitzinnige vreugde over het feit dat je zo gezegend bent. Je hoeft je vrienden niet te bellen om hen erover te vertellen. Je hoeft het niemand te vertellen. Je zult geen tijd nodig hebben om er van te herstellen. Je hoeft jezelf niet met beide voeten op de Aarde terug te brengen, want je zult geluk meteen accepteren als een metgezel van je goede leven.

Waarom zou je niet geluk hebben? Je zult hetzelfde gevoel erbij hebben als bij de lucht die je inademt. Waarom zou je geen lucht hebben om in te ademen?


Laat het normaal zijn dat je beloond wordt voor het feit dat je een Menselijk Wezen bent op Aarde. Laat het gewoon zijn dat onvoorstelbaar mooie schatten bij jou terecht komen.

Laat het gewoon voor jou zijn dat je overladen wordt met waardering van anderen. Laat het gewoon voor je zijn dat je van de wereld bent door ongewone vreugde, alleen zul je natuurlijk niet van de wereld zijn omdat het gewoon zal zijn voor jou om een goede oogst te hebben.

Natuurlijk zul je doorgaan zoals je bent, je licht laten schijnen, helemaal niet verrast door je geluk. Het is van jou, weet je. Het is voor jou. Strek je handpalm uit om alles te ontvangen dat op jou stond te wachten. Kolossaal is de aardverschuiving van geluk dat elke dag van jou is, alle dagen van je leven nu.

Raak er aan gewend, geliefden. Raak gewend aan de natuurlijke erkenning door jouw omgeving dat je een straal van Mijn licht bent.

Natuurlijk zul je weten dat wanneer iemand een zegen ontvangt, die ook van jou is. Wat iemand maar ontvangt, ontvang jij ook. Er is geen hamsteren en gemarchandeer, niemand is uitgesloten, zeker jij niet, jij die mijn prachtige roos bent die Mij dag in dag uit zegent.

Wat zou je er van vinden als er geen onderscheid is tussen arm en rijk, als iedereen rijk is en niemand arm?

Wat zou je ervan vinden als je van iedereen houdt die je tegenkomt?

Wat zou je er van vinden als iedereen van je houdt?

Wat zou je er van vinden als alles vreugde voor je is?

Wat zou je er van vinden als er niet langer pijn is of lijden of ziekte of bezorgdheid of angst?

Wat zou je er van vinden als iedereen in je ogen kijkt en Mij daar ziet?

Wat zou je er van vinden als je jezelf aardig vindt, jezelf waardeert en ieder ander?

Wat zou je er van vinden als alles op tijd is, als alle geluk jou elke dag bereikt?

Wat zou je ervan vinden als je alles bij kunt houden?

Wat zou je er van vinden als je veter breekt en j erom lacht?

Wat zou je van jezelf vinden als je niet langer gespannen bent?

Wat zou je er dan van vinden als je door alle grenzen heen breekt, omdat alle grenzen verdwijnen op jouw bevel?

Wat zou je er van vinden om de wereld in je armen te houden als een accordeon?

Wat zou je er van vinden om de accordeon van de wereld te bespelen als je weet hoe jij en de wereld op elkaar afgestemd zijn?

Wat zou je er van vinden als je weet dat je er altijd bij past en ieder ander ook?

Wat zou je er van vinden als je verder komt dan het idee van plezier en pijn?

Wat zou je er van vinden als je alleen maar vreugde voelt, de hele dag vreugde, vreugde en vreugde en meer vreugde, dat allemaal op jou ligt te wachten?

vertaald door: ancoterpstra