Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 23 november 2017

Heavenletter 2893: Heb Vertrouwen in God / Geplaatst 23 november 2017

Heb Vertrouwen in God
Brief uit de Hemel
Geplaatst 23 november 2017


God zei :

Heb meer vertrouwen in Mij. Jij hoeft de wereld niet te besturen. Je hoeft je leven niet zoveel te sturen als je doet. Natuurlijk is het goed om de koe bij de horens te vatten, en het is ook goed voor jou om het rustig aan te doen. Het gaat er niet zozeer om dat je verantwoordelijkheid sorteert, maar meer dat je er wat van los laat, want anders raak je over je toeren. In termen van de relatieve wereld gesproken kun je niet overal tegelijk zijn. Je kunt niet alles in één keer doen, en je doet er goed aan om bepaalde zaken hoe dan ook aan Mij over te laten.

Verhef jezelf in ieder geval om je best te doen en laat het daarbij. Je weet dat je al je uiterste best doet, het zij zo en werk jezelf niet in de nesten. Hoewel je goddelijk bent, ben je ook menselijk. Je bent niet supermenselijk in de zin van het gewone leven waar We het over hebben.


Je hebt iets te vertellen in het Universum, en toch ben je niet de baas van het Universum. Je bent gewoon een werker voor Mij. Ik vraag je om niet teveel op je schouders te nemen. Je hoeft niet van hot naar her te rennen. Houd op met de zweep erover te leggen, geliefden. Het loopt op niets uit.

Ik zal het je recht voor je raap zeggen. Je denkt misschien dat je op Mijn verzoek overwerk doet, maar het is niet mijn opdracht dat je te ver gaat. Volgens Mijn opdracht zou je werken en spelen. Je zou niet teveel van iets doen. Je zou zeker niet van alles teveel doen.

Heb meer vertrouwen in Mij, en probeer de wereld niet over te nemen of zelfs maar jouw kleine stukje daar in. De wereld is Mijn domein, geliefden. Ik vraag je niet om op Mijn verzoek de hele wereld op je schouders te nemen. Ik vraag je om los te laten. Ik vraag je niet om je af te beulen. Ik ben geen beul. Elke beul is er een die jij hebt bedacht.

Wanneer het leven je teveel is, doe je dat zelf. Ergens in een hoekje van je gedachten heb jij dat zo gemaakt. Je zou een paard nog niet zo opjagen zoals jij jezelf opjaagt.
"Meer, meer" is een goed refrein in het leven want je bent overvloed verschuldigd, maar toch slaat meer, meer niet op dat wat werk genoemd wordt. Mijn oproep om te vereenvoudigen betekent niet dat je meer toevoegt. Het betekent minder op je nemen.
Je kunt niet in tien richtingen tegelijk gaan. Je kunt maar één ding tegelijk doen, dat weet je toch wel?

Je bent niet bezig het Universum gaande te houden. Dat doe Ik. Zo lang Ik de wereld gaande houd, waar denk jij dan mee bezig te zijn? Doe je werk, en weet dat Ik het Mijne doe. Weet dat Ik voor jou werk ! Van ganser harte werk Ik voor jou.
Het is waar, Ik ben jouw Werkgever, maar Ik ben ook jouw Werknemer.

Ik vraag je steeds weer om grenzen te overschrijden maar het is niet Mijn bedoeling dat je een nul in de wereld wordt die zichzelf geen grenzen stelt. Wees geen deurmat. Steek de drempel over en ga een wereld binnen die uit meer bestaat dan werk. Ga een wereld binnen die uit licht en vreugde bestaat, en waar je lichtvoetig bent, waar je schoenzolen niet versleten zijn. Geen gezweet meer.

Begrijp je Me? Werk, oké, maar niet steeds werk, nee. Werk van ganser harte, maar wees er niet berucht om. Ik zegen je om te werken, en Ik zegen je om te spelen. Ik zegen je. Onthoud dat je gezegend bent. Ga verder met leven, en geef Mij een tijdje je gevoel voor verantwoordelijkheid. Haal het juk van je schouders, en geef het aan Mij. Voor Mij is het zo licht als een veertje. Nu kun jij, zonder juk, dansen zonder dat je voeten de grond raken. Nu kun je je verheffen. Het was nooit Mijn bedoeling dat je neergebogen was. Het was altijd al Mijn bedoeling dat je zou vliegen van vreugde.

vertaald door: ancoterpstra