Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 12 november 2017

Heavenletter 2857: Als de Hemel Werkelijk Bestaat, Wie Zou Hem Dan Ooit Willen Missen? / Geplaatst 12 november 2017

Als de Hemel Werkelijk Bestaat, Wie Zou Hem Dan Ooit Willen Missen? 
Brief uit de Hemel
Geplaatst 12 november 2017


God zei:

Zing een vrolijk lied vandaag. Zing over Mij en over Jou. Laat je melodie tot in de Hoge Hemelen reiken. Wil je de Hemel vandaag? Zing dan zijn lied. Vibreer op de frequentie van de Hemel, dan kun je alleen maar daar zijn. Je bent hier toch wel, maar als je zingt, zul je het ook voelen. Je zult het gaan weten.

Je weet wat goed voelt. Hemel voelt goed voor jou. Zelfs voor degenen die niet in de Hemel geloven, voelt het denkbeeld goed. Jullie kunnen niet aan de Hemel ontkomen, geliefden, en toch ben je er misschien voor weggevlucht. Misschien zeg je wel dat je helemaal niet aan de Hemel gedacht hebt, toch ben je overal heen gevlucht om zelfs maar de mogelijkheid van het bestaan van de Hemel uit de weg te gaan. Veel van waar je naar op zoek was, is het vermijden van de Hemel. O zeker, je dacht vreugde te kiezen, een pleziertje, een ogenblik niet denken aan moeilijkheden die je zag. Denken aan de Hemel en alles wat hij voor jou betekent, en je er niet bewust van zijn, dat is zeker een zware last.


Het is alsof je het winnende lot uit de loterij in handen had, en je weet niet meer wat je ermee gedaan hebt. Je hebt het winnende lot ergens gelaten, maar waar? Als je het niet kunt vinden, kan het net zo goed niet waar zijn, dat jouw lot gewonnen had. Je zou net zo lief de 20 miljoen dollar gemist hebben.

Bovendien, als de Hemel werkelijk bestaat, wie zou hem ooit willen missen? Het zou net zoiets zijn als dat winnende lot dat je misliep, en je kunt de gedachte eraan niet uitstaan. Hebben en toch ook weer niet hebben is teveel van het goede. In de Hemel zijn en het niet weten, dat doet je hart pijn.

"Laten we wat anders gaan doen en erover op houden", zeg je. "Laten we een feestje bouwen", zeg je. "Of laten we een auto kopen. Of een bank beroven. Dat zal ons zeker de Hemel doen vergeten. Alles beter dan het verlies van de Hemel te voelen. Hoe zou ik mezelf kunnen vergeven als ik wist dat ik de Hemel op een haar na was misgelopen? Ik liep een zijstraat in en al die tijd was de Hemel gewoon in de hoofdstraat".

Maar wacht even geliefden, je kunt nu de hoofdstraat inlopen. Je kunt er naar zoeken. Je bent wel eens meer dan één keer aan de straat voorbijgegaan die je zoekt. Je bent wel eens steeds door de straat gereden die je zocht, zonder het te weten.

Bewustzijn is niet iets wat je jezelf wijs kunt maken, geliefden. Jullie weten dat. Bewustzijn is niet een les die je kunt volgen. Toch kan bewustzijn er op elk moment zijn, net zoals je spontaan wakker kunt worden om 5, 6 of 7 uur in de ochtend.

Het enige wat je hoeft te hebben is het verlangen om de juiste straat te vinden en die richting te blijven volgen. Wanneer de zon in het oosten opkomt, ga je naar het oosten om de zon te ontmoeten. Je zult de zon tegenkomen. In het geval van de Hemel, noord, oost, zuid, west, alles leidt naar de Hemel want de Hemel bestaat niet op een aparte plaats. Hij is overal. Je kunt hem overal vinden!

De Hemel is geen eurocent die je op straat denkt te vinden. Eurocenten kun je in elke straat ongeveer wel vinden, maar toch weet je dat eurocenten niet overal zijn. De Hemel is makkelijker te vinden dan een eurocent op straat, want de Hemel is overal. Je bent er vaak genoeg doorheen gekomen, geliefde, zonder dat je het in de gaten had.

Je bent nu in de Hemel. Je zult ontdekken waar je bent. Er is alléén maar jouw bewustzijn voor nodig.

Wat er gebeurd is, is dat je jezelf betoverd hebt, en verwacht nu dat je die betovering op zult heffen. Ik help je.

vertaald door: ancoterpstra