Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 5 november 2017

Heavenletter 2831: Een Geschenk van Licht / Geplaatst 5 november 2017

Een Geschenk van Licht
Brief uit de Hemel
Geplaatst 5 november 2017


God zei :

Mijn licht schijnt altijd. Ik ben niet een zon die ondergaat. Ik ben altijd een zon die opkomt. Ik kom op in het Oosten en Ik kom op in het Westen, Ik kom op in het Noorden en in het Zuiden. Overal word Ik gezien. Je kunt nergens heengaan of Ik ben er ook. Je bent altijd in Mijn zicht, en Ik ben in het jouwe, of je dat nu erkent of niet.

Ik ben jouw Beschermengel. Natuurlijk benoem Ik ook andere engelen. En Ik benoem jou tot engel op Aarde om al de andere engelen op Aarde als helpers in te roepen. Ik ben een Leverancier. Jij bent méér dan iemand die overleeft. Jij bent ook een leverancier. Je bent een leverancier voor de hele wereld. Je vult de tekorten aan. Wat je ook maar opmerkt waar behoefte aan is, je bent er snel bij, want je bent rap in je dienstbaarheid aan Mij. Je dient geen ander.


Je moet weten dat het een groot voorrecht is om Mij van dienst te Zijn. Je staat te dringen in de rij om Mij van dienst te zijn. Je zou de hele nacht opblijven om de eerste te zijn om Mij van dienst te zijn. Natuurlijk is er alertheid in jullie dienstbaarheid aan Mij, toch is er geen reden om in de rij te staan. Er zal een beroep op je gedaan worden. Niemand wordt overgeslagen. Niemand wordt er buiten gelaten. Er is altijd genoeg dienstbaarheid in te zetten.

Misschien had je gedacht dat dienstbaarheid aan Mij iets is waarvoor je van jouw manier van leven af moet wijken om het te kunnen doen. Helemaal niet. Je doet het op jouw manier. Op weg naar waar je maar heen gaat, doe je een licht aan, zodat anderen Mij kunnen zien, daar waar Ik altijd ben. Je bent een lantaarn - opsteker. Je doet de lamp van liefde aan.

Eigenlijk werd de lamp van liefde eeuwen geleden aangedaan, dus ben je enkel degene die het licht met zich meedraagt. We kunnen je de Lichtdrager noemen. Natuurlijk weegt Mijn licht niets. Je danst in de bries en Mijn liefde is veilig bij jou. Je zult het niet doen afnemen. Je draagt het gewoon met je mee. Je kunt niets anders doen met Mijn licht dan het met je mee dragen. Waar je ook heen gaat, Mijn licht gaat met je mee.

Stel je voor dat je een bloem van licht in je haar draagt. Stel je voor dat Mijn licht is als een ring om je vinger, en je kunt hem nooit afdoen om de afwas te doen of wat ook maar. En dus ben je mijn ringdrager. Niets van dit alles is zwaar. En waarom, geliefden, omdat Mijn liefde zo licht is als lucht. Het is absoluut geen last.

Badend in Mijn licht, kun je niets anders dan het uitstralen. Je hoeft er geen knop voor in te drukken. Je bent, en zoals je bent, schijnt Mijn licht op jou. Je staat in de schijnwerpers. Er komt geen einde aan.

Je bent beloond met een geschenk van licht dat je laat schijnen en op die manier deelt met allen die daar naar hunkeren. En dat is iedereen. Niemand zit overvol met Mijn licht. Het vult alles. Het breekt door alle grenzen heen, en toch weet niemand hoe verzadigd hij is met Mijn liefde. Vol van Mijn licht kan hij zich toch nog leeg voelen. Hij herkent nog niet de Volheid van Alles en de Volheid van Niets. Mijn licht vult elk hiaat op. Je bent zó aangestoken door Mijn licht, dat je het niet altijd in de gaten hebt.

Herken het nu. Weet met absolute zekerheid dat je van binnen uit bent aangestoken, en dat het Mijn licht is dat jou aansteekt. Mijn licht stroomt over. Je kunt er niets aan doen. Mijn licht dat zo licht is als lucht straalt graag van jou af. Wat kun je anders doen dan het maar laten gebeuren ?

vertaald door: ancoterpstra