Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 3 november 2017

Heavenletter 2829: De Poorten Staan Open / Geplaatst 3 november 2017

De Poorten Staan Open
Brief uit de Hemel
Geplaatst 3 november 2017


God zei:

Alles is in beweging. De poorten staan open. Er is een stroming naar leven toe. Er is een stroming naar jou toe en een stroming naar al het leven. Je volgt een stroom van leven. Je zou dat net zo goed vrolijk kunnen doen, vrolijk. En, ja, leven op Aarde is maar een droom. Het is één moment uit een droom die maar doorgaat. Het lijkt maar steeds door te gaan, jouw droom van het leven dat je leidt in de dimensie die Aarde heet.

Jullie hebben geheugenverlies geleden, geliefden, en jullie hebben niet in de gaten gehad wat je bent vergeten of zelfs maar dat je hebt vergeten. Je dacht dat de geboorte in je huidige leven het begin was van je leven. Je leven is een continue gebeurtenis, geliefden. Het is niet precies zo dat je het oppakt daar waar je ermee gestopt was, want er is geen einde en daarom ook geen halte waar je je leven op kunt pakken. Je bent oneindig en eeuwig. Je bent de nooit eindigende stroom van
leven die voortvloeit.


Feitelijk was er ook geen begin van je leven. Begin en einde zijn punten om de tijd aan af te meten. Tijd bestaat niet, en toch was er nooit een moment waarop je niet bestond. Jij en Ik bestonden al vóórdat tijd begon te bestaan. Wij zijn oneindig. Het levensboek kent geen laatste bladzijde, geliefden, en ook, echt waar, geen eerste. Het is maar bij wijze van spreken.

Alle stromen komen bij elkaar in de Oceaan van Mijn Liefde. Alle stromen komen hier en nu bij elkaar. We circuleren en kabbelen samen voort. Alle golfjes zingen Mijn Lied. Er is gewoonweg geen ander lied om te zingen. Er zijn geen woorden voor Mij, en toch spreken Wij, Jij en Ik, met elkaar. We Hebben een behoefte om klanken te uiten met Onze keel. Het is een behoefte om Onze Liefde bekend te maken en voor eeuwig te laten weerklinken. Wat een zegen is Onze Eenheid! Wat een zegen is het om in deze toestand van Eenheid te zijn en nooit los daarvan te zijn.

Wij zijn verenigd in de meest schitterende vorm die je je maar kunt voorstellen. We leven en ademen in licht dat zo prachtig helder is dat jij, een belangrijke lichtstraal van Mijzelf, je er niet bewust van bent Wiens Licht je uitstraalt. Jij denkt dat je een klein matig werkend gloeilampje bent, of een flikkerende straatverlichting, of een nachtlampje, terwijl je de Zon zelf bent. Je bent er zo bekwaam in om het Licht niet te zien. Je bent daar zo ervaren in. Je bent zelfs een expert geworden in het niet zien ervan.

Welnu, precies op dit moment, zijn we je gezichtsvermogen aan het vergroten. Weldra zul je slagen voor de oogtest. Je zult alles zien wat op de kaart staat die Ik voor je omhoog houdt om te zien. Je zult heel duidelijk het heldere Licht zien van Onze Liefde, en je zult een stap verder gaan, want het is niet zozeer een kwestie van zien maar meer van weten. Je zult er niet over nadenken. Je zult gewoon in verbinding zijn met het Licht. Je zult je niet kunnen voorstellen dat je van het Licht afgescheiden zou kunnen zijn.

Dus zul je je geheugenverlies omzetten in het tegendeel. Als je leeft en ademt, zul je het Licht kennen waar je in staat, en weten dat jij het bent. Je zult weten dat Ik het ben. Je zult weten dat er niets tussen jou en Mij instaat. Je zult Eenheid kennen. Je zult niet eens een jou of een Mij bedenken.Je hart zal zwemmen in Eenheid, en je zult gelukkig zijn, zó gelukkig. Eenheid en vreugde zijn hetzelfde. Het één kan niet zonder het ander, maar je zult niet méér aan vreugde denken dan aan Eenheid, want je zult meer ZIJN en minder denken. Je zult niet denken over zwemmen of Zijn.

Je zult gewoon zwemmen en zijn, zwemmen en zijn, net zoals Ik Ben.

vertaald door: ancoterpstra