Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 5 november 2017

Frequentie van de Week: Gevoeligheid / 4 November 2017 / Janosh

Frequentie van de Week:
Gevoeligheid
4 November 2017 / Janosh


Je klimt in niveau van bewustzijn waardoor je steeds meer impulsen krijgt. Zo neemt jouw gevoeligheid toe voor prikkels van buitenaf: energieën, symbolen, aanwijzingen, ingevingen, emoties van anderen. Het is alsof je zintuigen worden aangescherpt om de werkelijkheid nog beter te kunnen waarnemen.

Met deze gevoeligheid komt ook een verantwoordelijkheid, want eerder dan anderen kun jij situaties naar de hand zetten, incidenten voor zijn en anticiperen op tegenwerkende krachten. Begrijp dus ook dat het belangrijk is om jouw gevoeligheid te tonen en niet in jezelf weg te stoppen. Niemand heeft er wat aan als jij je stil houdt op de momenten dat jouw intuïtie van pas kan komen. Durf jezelf kwetsbaar op te stellen door eerlijk te delen wat je voelt. Anderen kunnen baat hebben bij jouw inzicht en als het uit het hart komt, zal je daar niemand mee kwetsen.

De frequentie van Gevoeligheid helpt je om meer ingevingen te krijgen en ermee naar buiten te treden.