Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 28 november 2017

Een Schrijven van de Schepper / 27 november 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
27 november 2017 / door Jennifer Farley,

Plaats Maken........


Een vriendelijke herinnering; gedurende deze tijd van verandering is het zo belangrijk om niet te vergeten voor jezelf te zorgen! Als je aan deze geweldige tijd van verandering en opnieuw in balans brengen begint, let dan op wat er gaande is in je fysieke en emotionele lichamen. Er zullen heel veel dingen aan de oppervlakte komen om te worden verwijderd, zodat je zoveel mogelijk kennis tot je kunt nemen.

Geliefde, dit is niet iets dat moet worden gestopt, verstikt of diep naar beneden geschoven moet worden. Verplaats jezelf naar een veilige plek en laat het gebeuren! Als het eruit is, is het weg en hoeven er geen dingen meer uit het verleden naar boven gebracht te worden. Wat eerst uitdagend kan zijn, zal uiteindelijk een van de mooiste en meest zinvolle ervaringen van je hele bestaan worden. Omarm het loslaten!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl