Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 16 november 2017

De Raad - Wat nu? / 15 november 2017 / Ron Head

De Raad -
 Wat nu?
15 november 2017 / Ron Head

In het verleden hebben we verschillende plaatjes, metaforen, gebruikt om voor u de manier weer te geven waarop energieën zich opbouwen en uiteindelijk resulteren in snelle veranderingen. We gebruikten watervallen, lawines, sneeuwballen die over de heuvels rolden en andere dingen.

Soms is een zeer gedetailleerde planning en voorbereiding nodig voordat een situatie zich kan manifesteren. Altijd zijn de veiligheid en het hoogste goed van alle wezens van het allergrootste belang.
Met uitzondering van karma en karmische keuzes, resulteert geen enkele gebeurtenis, zelfs niet in jullie definities, in wat jullie ongelukken noemt. De Schepper, Bron, God, of hoe jullie het overkoepelende bewustzijnsveld ook noemen, maakt en kan geen fouten maken. Per definitie is dat een feit. Er kunnen dingen gebeuren die jullie niet leuk vinden of die jullie niet begrijpen. Dat betekent niet dat ze toevallig gebeuren of fouten zijn.

Uiteindelijk, in elke situatie die verandering vereist, bereiken de energie en voorbereiding het moment waarop de traagheid verandert in het momentum van het bouwen. Dit zijn 'wetten' die jullie in jullie bestaan hebben ingebouwd. De ervaring van het leven van moment tot moment om elke nuance van verandering te ervaren, is ook zo'n bewuste creatie. Vanuit andere gezichtspunten is elke verandering een onmiddellijk moment van denken, ding. Alle momenten bestaan nu. Er is alleen nu. Dit is niet iets dat aan jullie kan worden verklaart in jullie huidige staat van waarneming.

Wij zeggen dit allemaal om jullie te helpen de zeer korte en eenvoudige verklaring te begrijpen die we vandaag echt willen maken.
Het proces waar jullie naar verlangd hebben, is begonnen. De veranderingen zijn op jullie gericht. Zelfs nu, worden jullie niet op de hoogte gebracht van de voortgang die zich voordoet, tenzij een bepaalde gebeurtenis niet verborgen kan worden. Zelfs dan krijgen jullie vaak volslagen onzin te horen wanneer het wordt gerapporteerd. We willen jullie heel weinig zeggen, maar we willen jullie aan enkele dingen herinneren.
Dit is het begin van de wereld waarvoor jullie hier zijn gekomen om te creëren. Dit zal een wereld van waarheid zijn. Er is in de waarheid nooit iets te vrezen. Hoewel er immense inspanningen zullen blijven worden geleverd om de leugens te handhaven, zullen die pogingen mislukken.

Nu, jullie weten dat jullie dagen, weken nodig hebben om voorbij te gaan. En jullie maanden in minuten voorbij flitsen. Voordat je het weet, zoals jullie zeggen, zal alles zijn voltooid. Maar er zal nog steeds enorm veel werk te doen zijn, omdat al het oude moet worden vervangen. Jullie hebben dit eerder gedaan. Als jullie dit soort berichten leest, is het een gegeven dat jullie dit eerder hebben gedaan. Jullie zullen dit nog een keer creëren. En wanneer jullie nodig zijn, zullen jullie dit  op een andere plaats opnieuw doen. Hoe denk je dat strijders zoals jullie zelf worden beschouwd? Denken jullie dat jullie misschien de hoogste eer, de grootste liefde wordt gegeven en dat wij wellicht ontzag blijven hebben over jullie?

Namasté, geliefden. Namasté.

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice and link: http://ronahead.com/

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl