Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 16 november 2017

DE MASTERS OVER DEZE TIJD VAN CONFRONTATIE. / 15 november 2017 / Tetsiea Blijham

DE MASTERS OVER DEZE TIJD VAN CONFRONTATIE.
15 november 2017 / Tetsiea Blijham


Live door Tetsiea gechannelde boodschap tijdens een recent LichtFrequenties webinar:

"Welkom. Welkom kind van Licht, brenger van het Licht. Wij zijn de Lichtmeesters. Wij hebben jou in onze tempel geroepen of, wij hebben je uitgenodigd en jij hebt onze roep gehoord. Het is niet voor niks dat je onze roep gehoord hebt. Je leven lang heb jij al, ons al gehoord. Je leven lang heb jij ons al tussen de lijnen door gehoord, tussen je leven door gehoord. 


Sinds het begin van dit leven, van deze incarnatie begeleiden wij jou al en leiden wij jou al. Als klein kind had jij al contact met ons. Als klein kind had jij al contact met de Lichtfrequentie. Later ben je dat vergeten. Dat is het spel dat jullie spelen. Vergeten dat jij verbonden bent met het Licht. Dat jij Licht bent. Zodat jij in deze incarnatie terug kunt keren naar het Licht. Al vanaf je vroege jeugd, heb jij verbinding gehad met de Lichtfrequenties. Maar hebt veel ervaringen gehad, waardoor zicht dat Veld gesloten heeft voor jou. Velen van jullie hebben hele heftige levens gehad, met veel Karma, veel pijn en angst. Maar weet, dat al die pijn en al die angst ook nut hebben gehad. Want het heeft je geleerd om dit te verwerken. En terug te keren naar het Licht. 

Wij zijn nooit weg geweest. jij bent alleen vergeten of je hebt moeten vergeten, dat wij er waren."
 
In het midden van de Cirkel komen de Masters staan. Sananda met zijn Gouden Energie, Saint Germain met zijn Paarse Energie, zijn Transformerende Energie en Michaël met zijn Blauwe Krachtige Energie.

"Welkom Kind van het Licht, brenger van het Licht, drager van het Licht. Wij zijn de Masters.
Jouw aanwezigheid hier, heeft een belangrijke reden. Jij bent een van die Zielen, die vanuit Lemurië, die vanuit de Eerste Tijd de frequenties in zich draagt. Waardoor het geheel nu aan het openen is. Jij draagt jouw opleiding en ervaring, vanuit Lemurië vanuit de tempels, mee. Je hebt jezelf ook in al je incarnaties daarna, in alle tempels waar je gediend hebt, in alle kerken waar je gediend hebt, elke keer weer heb jij je training uit Lemurië verfijnd en geopend. En uit de vergetelheid terug gekomen. 


Jij bent niet voor niks op dit moment op de Aarde. Jij bent een van de brengers van de Liefde en van het Licht. Jij bent een van die mensen die veel donker heeft moeten verwerken. Om weer terug te komen in Licht en Liefde. Jij bent met opzet in deze belangrijke tijd op Aarde. Omdat jouw frequenties en de frequenties van de anderen hier aanwezig het Veld openen. Door jullie openheid, doordat jullie aan het leren zijn je weer te verbinden met ons. 

Wat er gebeurt is dat de Velden, het Kristallijnen Veld is aan het openen. Maar tegelijkertijd zijn de Kristallen in de Lichtstad weer aan het openen, zijn weer geactiveerd. Waardoor het Kristallijnen Veld in de Aarde zich weer aan het openen is.  

Bij jullie komt al een tijdje door dat de frequentie van de Aarde aan het verhogen is. Dit komt hierdoor. Dit komt door het openen van het Kristallijnen Veld. Daardoor voelen jullie je zo ongegrond, draaierig, onrustig, slapen slecht. Maar weet dat het Veld aan het openen is, dat jouw frequentie ook aan het openen is. En dat jij weer op zoek bent naar de verbinding met thuis en de verbinding met de Licht-Wereld.

Tegelijkertijd word je zeer geconfronteerd. Omdat jouw frequentie aan het verhogen is word jij uitgedaagd om meer in jouw Kracht te gaan staan, meer in je Licht en in je Kracht te staan. Op een hoger leven jezelf te laten zien op de Aarde. De uitdagingen die jij ervaart op dit moment op je Pad zijn van de Hoogste Orde. Weet dat wij jou leiden. 


De belangrijke keuzes die jij op dit moment te maken hebt, zijn keuzes vanuit je Ziel. Die zich voor zijn volle Potentieel aan het openen is. Des te groter de uitdaging, des te groter de doorbraak. Wij zijn hier bij jou, om jou hierin te ondersteunen. En jou het Vertrouwen te geven, dat als jij je verbindt met de Lichtfrequenties, verbindt met ons en vertrouwd op de leiding van de Lichtfrequenties, naast neerzetten van jouw Aardse Manifestatiekracht. Als jij dit combineert, kom jij in die Stroom die de bedoeling is. Waardoor jou Ziel zich opent en kan manifesteren. 


Op dit moment is sterk je Zonnevlecht aan het resoneren. Bij een aantal van jullie zijn daar nog donkere stukken in. Op dit moment opent zich jouw Zonnevlecht en maakt verbinding met het Kristallijnen Veld. Ik Michaël kom achter jou staan of voor jou staan, wat jij het liefste hebt. En ik hou mijn handen op. En ik vraag jij Bewuste, Onbewuste, Onderbewuste, om dat stuk donker uit je Zonnevlecht terug te geven, wat jou laat leven, misschien vanuit dit leven, maar waarschijnlijk uit een vorig leven, wat jou laat leven in beloftes en geloftes van angst. Of geloftes van de kerk of geloftes van kuisheid uit een vorig leven of geloftes van onderdanigheid, geloftes van armoe die jou in je vorige levens gediend hebben, maar die in dit leven blokkeren. Geef dat stuk terug wat blokkeert. Wat is datgene waardoor jij jezelf niet manifesteert, niet in je Kracht komt te staan. En durf jij jezelf volledig te vertrouwen en in Overgave en in de Stroom te leven. Want wij zijn er voor je, om je beschermen, te leiden, te healen. 

Velen van jullie hebben nog angst uit vorige levens. Angst om niet met het Licht te durven verbinden. Laat die ook maar gaan. Want het is niet voor niks dat je hier aanwezig bent. Je hebt nu de gelegenheid om weer met de Lichtfrequenties te verbinden in het Licht, zonder angst. Dus geef mij je angst, geef mij je pijn, zodat jouw Zonnevlecht weer mag stralen en zich opent aan de voorkant en de achterkant. En ik geef je in je handen een Bol van Licht om die in je Zonnevlecht te doen of in je Hartchakra. Zodat jij weer durft te leven vanuit jouw Licht en je Liefde. Zodat jij Liefde en Licht durft te zijn. zodat jij durft te stralen en te verbinden. 

En sta in de Cirkel, neem elkaars hand. En verbindt met elkaar en merk alle honderden aanwezig, hoe je Zonnevlechten verbinden met elkaar en de Hartchakra´s verbinden met elkaar in het Kristallijnen Veld.
Jullie dragen de nieuwe frequenties.
Jullie dragen de nieuwe openingen.
Jullie zijn met anderen hier aanwezig, die kritieke massa die bereikt is om de Kristallijnen Velden weer te openen.
En de mensheid in een nieuw Licht een nieuwe wereld te brengen.
Die nieuwe frequenties die draag jij, die mogen nu geopend worden.
Weet dat je verbonden bent en dat je mee draagt.
En dat jij op jouw manier die nieuwe frequenties kunt doorgeven, kunt uitdragen. 

Wij zijn de Masters en dit is onze boodschap."

© Tetsiea 2017

Resoneert deze tekst met je? Deel deze tekst met je vrienden voor wie jij denkt dat dot openend zou kunnen zijn. Zo bereiken we de wereld met elkaar. Of doe de Gouden Straal meditatie  http://www.crystalvisions.eu/goudenmeditatie.html