Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 7 november 2017

De Arcturiaanse Raad: De Effectiviteit van Actie / 6 November 2017 / Daniel Scranton

De Arcturiaanse Raad
De Effectiviteit van Actie
6 November 2017 / Daniel Scranton


“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij hebben onszelf toegestaan om de consequenties van iedere actie te observeren die door ieder mens ondernomen werd gedurende een volledige periode van 24 uur, en wij deden dit omdat wij de effectiviteit van jullie acties wilden zien. Wij wilden objectief bepalen wat jullie verkregen vanuit de acties die jullie ondernamen. En daar is iets merkwaardigs dat wij opgemerkt hebben wat betreft de acties die jullie ondernamen.

Zij worden meestal gedaan zonder echt te onderzoeken wat het is dat jullie doen. Zij worden vaak gedaan zonder een intentie voor hen ingesteld te hebben. Heel veel van de acties die jullie ondernemen zijn gewoontegetrouw, en daarom, betekenisloos voor jullie. Dus zijn er minder pogingen gaande om actie voor persoonlijk gewin te gebruiken dan je zou mogen denken. Het meeste van jullie acties worden ondernomen vanuit een gevoel van het verrichten van een taak of verplichting. Sommigen worden ondernomen om gevoelens te maskeren, en deze zijn degene waar wij met jullie hier over willen praten.  


Wanneer je een actie onderneemt omdat je het voelen van een gevoel wilt vermijden, houd je je echt bezig met het één of andere niet effectieve gedrag. Jullie kijken bij tijden naar actie om iets te compenseren, maar zoals velen van jullie opgemerkt hebben, zijn er niet genoeg uren in de dag om jullie de kans te geven om genoeg acties te ondernemen om iets te compenseren dat er diep binnenin jullie gebeurt.

En dus is hier ons advies voor jullie allemaal. Observeer jullie eigen acties. Ben aanwezig en bedachtzaam wanneer je een actie onderneemt. Weet waar die actie voor bedoeld is om voor jou te bereiken, en ben je bewust van de vibratie waar je de actie mee bezielt.

Als je niets doet om je vibratie te veranderen, dan gaat geen enkele hoeveelheid aan actie genomen vanuit die vibratie jouw omstandigheden veranderen. In feite, om jou beter van dienst te zijn, zullen vele van deze acties jou verder in/naar een gat brengen, want het is alleen wanneer je het dieptepunt bereikt hebt dat je bereid bent om naar de vibratie te kijken die je vasthoudt, de vibratie welke in het hart van de acties is die je ondernomen hebt. Wanneer je naar de vibratie kijkt, deze voelt en verhoogt, dat is wanneer je acties zeer effectief worden.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/