Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 10 november 2017

Dagtekst van Vrijdag 10 November 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van  Vrijdag 10 November 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De wil van de Hemel - zich daarop afstemmen

"Hun verlangens bevredigen en hun ambities realiseren, dat is waar de meeste mensen elke dag mee bezig zijn. Hebben ze zich afgevraagd wat de aard is van al deze berekeningen, plannen, regelingen? Hebben ze eraan gedacht om aan de Hemel te vragen: “Lichtende geesten, zijn we in harmonie met uw projecten? Wat is uw mening? Wat hebt u met ons voor? Waar en hoe moeten we werken om uw wil te volbrengen?“ Heel weinig mensen stellen zich deze vragen.

En toch is niets belangrijker voor de mens dan de hulp van de lichtende geesten van de onzichtbare wereld te vragen, om hem te inspireren bij beslissingen en daden die in de richting gaan van de plannen van de Hemel. Vanaf dat moment grijpen grote veranderingen in hem plaats: hij laat zich niet langer leiden door zijn grillen, zwakheden en blindheid. Door zich in te spannen om de wil van de Hemel te kennen, komt hij op een ander spoor terecht, slaat hij een richting in die overeenstemt met de goddelijke bedoelingen, en dit is het ware leven."