Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 9 november 2017

Dagtekst van Donderdag 9 November 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van  Donderdag 9 November 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov
De zwangere vrouw moet haar kind beschermen tegen duistere entiteiten -

"Als een vrouw een kind verwacht, zoeken duistere entiteiten van de onzichtbare wereld in haar een open deur om binnen te komen en zich in het kind te vestigen. En door haar gedrag kan zij voor hen de deuren openen of sluiten. Dus, als een zwangere vrouw voelt dat chaotische gedachten, verlangens of gevoelens in haar opkomen, die ze daarvóór nooit heeft gehad, moet ze weten dat dit reeds het bewijs is dat kwaadwillende entiteiten om haar heen cirkelen. Als ze hen geen weerstand biedt, zullen deze entiteiten in het kind komen en het vervolgens zijn hele leven lang bezoeken om zich ten koste van hem te voeden.

Als we de beste toekomst willen voorbereiden voor de jongere generaties, moeten we deze realiteit van de psychische wereld kennen. Het is aan de moeder om waakzaam te zijn en de "sleutels" te vinden, d.w.z. de gedachten en gevoelens van licht die de deuren voor de duistere entiteiten zullen sluiten; zo zal zij haar kind beschermen. En de omgeving van de toekomstige moeder, de echtgenoot, de ouders, de vrienden, de buren, de collega's op het werk ... ook zij moeten deze kennis bezitten en zich inspannen om een sfeer van vrede en harmonie om haar heen te scheppen."