Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 29 november 2017

Dagtekst van Dinsdag 28 November 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Dinsdag 28 November 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Gedachten en gevoelens zijn als talismans die invloeden aantrekken of afstoten -

"Je loopt op straat: het kan gebeuren dat je zonder het te weten ergens voorbijkomt waar men bezig is met oneerlijke of zelfs criminele zaken. Wanneer je op dat moment met negatieve gedachten en gevoelens speelt, kom je in contact met de vibraties die door deze daden worden voortgebracht en vang je de invloed ervan op. Je kan dan zelf aangezet worden tot slechte handelingen, zonder te beseffen dat dit komt door de fluïdische emanaties die je in het voorbijgaan hebt opgepikt.

Daarom is het zo belangrijk om te waken over de kwaliteit van je innerlijke toestanden; het is de enige doeltreffende methode die je in staat stelt om jezelf te beschermen tegen ongezonde invloeden. Reken niet op amuletten, talismans en al dat soort prullaria die door charlatans worden aangeboden. Je dient zelf te werken aan je gedachten en gevoelens zodat je alleen stromen van zuiverheid en licht naar je toe trekt. Dat zijn de echte amuletten die je zullen beschermen."