Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 9 november 2017

Boodschap van Michaël en Maria / 8 november2017 / Tetsiea Blijham


Boodschap van Michaël en Maria
8 november2017 / Tetsiea Blijham

"Welkom, welkom Kind van Licht! Wij zijn Michaël en Maria.
Wij zijn hier samen bij je aanwezig, om jou zowel in je goddelijke Kracht, je goddelijke naar buiten gerichte, manifesterende trotse Kracht te zetten.
En tegelijkertijd de stroom te laten vinden van het ontvankelijke.

Op dit moment wordt jouw linkerkant geheeld in je lichaam en in je aura je rechterkant door de vrouwelijke, ontvankelijke vrouwelijke energie.
In je lichaam de mannelijke rechterkant en de linkerkant van je aura.
Het is een lemniscaat, dus het gaat in je lichaam en buiten je lichaam en boven je en onder je.

De oneindigheid is wie je bent, de verbinding tussen man en vrouw, jij bent man en jij bent vrouw, jij bent Liefde en jij bent Kracht.
Roept het jou om weer in je Liefde te zijn en kom jij uit die wereld van de dualiteit en dan mag je naar de Liefde gaan.


Of roept het jou om uit de Liefde naar de Kracht te gaan, dan kom je automatisch meer in de wereld van de dualiteit, dus ook de wereld van de negativiteit en van de  meningen.
En het brengt jou in balans
En alles, alles, alles is goddelijk geleid!
Alles. Twijfel nooit.

Alle negativiteit en angst en pijn die je meemaakt dat is dit proces van de Kracht naar de Liefde, van de Liefde naar de Kracht.
Alle dualiteit is er om terug te keren naar het Licht en de Liefde.
En Liefde ervaar je door af en toe ook negativiteit en angst en pijn te ervaren.
Zo word jij een vol mens, een volle Ziel.

Een Ziel verlangt ook die die lessen, verlangt ook die negativiteit, zodat het herkent dat het Ziel is en dat het weet dat die negativiteit het spel is van donker en licht.
Dus wees welkom in  het spel, en wees welkom in het Licht.
Wij zijn Michaël en Maria en dit is onze boodschap."

Resoneert deze tekst met je? Deel deze tekst met je vrienden voor wie jij denkt dat dit openend zou kunnen zijn. Zo bereiken we de wereld met elkaar. Of doe de Gouden Straal meditatie http://www.crystalvisions.eu/goudenmeditatie.html

- Tetsiea