Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 26 november 2017

Blossom: - De Federatie van het Licht - 24 november 2017

Blossom:
- De Federatie van het Licht -
24 november 2017


Blossom:  Hallo. Ik ben Blossom!  Ik kijk zeer uit naar het gesprek van vandaag.

Federatie van Licht:  Welkom ook aan jou, Blossom en we gebruiken jouw terminologie van “Net zo”.

Er is veel wat we met je willen delen betreffende deze tijd die bij je of op je zit. Velen van jullie hebben veel onrust gevoeld, samen met momenten van “Weten dat alles goed is.” Alleen om te worden afgezwakt door een ander gevoel van onrust, gevolgd door een ‘Weten dat alles goed is’... en zo gaat het door. Dit komt, zoals je weet, vanwege de instroom van sterke Hogere Energieën…in/op …jullie planeet.
EEN TIJD ALS NOOIT EERDER.

Want deze Energieën zijn nu BESCHIKBAAR om in jullie atmosfeer te penetreren… en ze worden niet langer ‘terug geduwd’  door energieën en dynamieken die willen dat ze ergens anders zijn… ergens anders dan op jullie Aarde laag.

Maar vanwege de onvermijdelijke GOLF VAN LICHT die ontworpen was om …bij jullie te zijn… in deze tijd… is alles in zijn doel. Er zijn zeker vertragingen, vanwege de “verrassingsaanvallen” op lagen gemaakt en toch, we zijn weer opnieuw, in volle stroom en alles gaat buitengewoon STERK en LICHT en we trappelen van ongeduld!

Bloss: Wat bedoelen jullie door verrassingsaanvallen?


Fed.v.L: Dat er … er zijn, zoals je weet, degenen die ‘gelukkig’ zijn om de ontwikkelingen die door het Licht worden gemaakt… terug te slaan. Ze vrezen Licht. Ze vrezen het meest van alles … zichzelf, maar ze begrijpen dit niet als letterlijk. Zij hebben alle manieren en stelsels bekokstoofd die op hun plek zijn gezet om jullie ‘eronder’ te houden.

Bloss: Bedoel je ‘op een lijn?’

Fed.v.L: We bedoelen met ‘onder’, onder het niveau van Licht waarvan we WETEN dat jullie dat zijn, en waar jullie naar streven.

Bloss: Dus dit beheerst ons niet?

Fed.v.L: Alleen dat wat je wilde geloven… want jullie kunnen niet worden beheerst.

Bloss: We hebben hier eerder over gesproken, dus we gaan er mee verder in het gesprek, als dat in orde is?

Fed.v.L: Het VOORNAAMSTE FEIT IS… Jullie komen in dat van jullie. Door deze immense verschuiving, zijn jullie Vibraties naar een Hoger niveau van jezelf gegaan… en nu is het ‘t meest belangrijke ding voor jullie, om dit te erkennen!

Want behalve als deze opwaardering begrijpt, zullen jullie nog doorgaan alsof je eerder in het zelfde zit en daarom, geen voordeel krijgt van zo’n ‘beweging’.

Door jezelf toe te staan om in jezelf te KENNEN en te VOELEN… de ‘VERANDERING’ … door te ADEMEN dat GEVOEL en dat TE VOELEN… ‘ZET JE  ‘die frequentie AAN, zodat het begint door je heen te penetreren en direct samen met je werkt.

Bij dit WETEN en VOELEN … en het VERTROUWEN van het zelf…

BEGIN!

Bloss; Begin met wat?

Fed.v.L: Begin te SPELEN, Liefste Mensen. Begin te manifesteren alles dat je wenst. Alles waarvoor je hier kwam om te beleven.

NEEM DE LEIDING VAN JE LICHT.

Maar zoals we altijd voorstellen… DENK ER AAN OM JE BATTERIJEN WEER OP TE LADEN. DIT IS EEN NOODZAKELIJKHEID… ALS JE JULLIE WERELD WILT VERANDEREN DOOR LICHT KRACHT.

BEGIN.

JULLIE ZIJN LICHT.

LICHT IS MACHT.

MACHT IS LICHT!

Er is NIETS in deze wereld van jullie, of inderdaad ergens anders, dat LICHT kan overmannen.  NIETS.

Dus, hoe meer je kiest te VOELEN wie je bent en dit op elk moment uitdrukt… hoe meer alles dat niet van de LICHT STROOM is zal zeker weg vagen.

STEL JE VOOR LIEFSTE VRIENDEN… Meer en meer van jullie … zoals het gebeurt… zoals HET NU ECHT GEBEURT …ERKEN DE STERKTE EN DE KRACHT VAN BINNEN. En WEET wat kan worden bereikt door dit WETEN.

HET LICHT dat jullie ervaren in jezelf NU… kan alleen/ zal alleen… meer echt worden, … meer effectief.

De Strijders die jullie zijn… de Bewaarders… de Gevers en Ontvangers van LICHT KRACHT… maken zo een punt op jullie Planeet NU.

De opbouw van Energie… door deze individuele erkenning… is MACHTIG.

Hoe wij, in andere rijken de opwinding VOELEN VAN VERANDERING.

De schaal van actieve stuw is meer dan het ooit is geweest.

Als jullie mediteren… tune dan in deze stuwkracht in. Vraag om de Vibratie te VOELEN ervan… EN ADEM DIE IN… en dan als je uitADEMT… WEET dat je het uitzendt naar ALLES EN IEDEREEN… NAAR DE EENHEID VAN HET LEVEN ZELF.

Deze verander- tijden zijn zo toonaangevend (prominent)

Door actie genomen door elk een… door vol te houden, toewijding aan het zelf en aan allen, door constant besef van Energie… hoog of laag… is men nu in staat om snelle veranderingen te maken… in/of voor het zelf en daarom de gehele Planeet.

Men kan kermen en klagen over de oneerlijkheid van het leven zelf …maar men kan ook het Lichtere pad kiezen… het doet er niet toe hoe veel het wordt gesaboteerd door energieën die ontworpen zijn om dat te doen… maar dit is WAARVOOR JULLIE ZIJN GEKOZEN, LIEFSTE ZIELEN VAN DE AARDE!

DIT IS WAAROM JIJ…JULLIE… Begrijp je dat? JOU… toestemming gegeven werd om naar de Aarde te gaan en hier in deze tijd te zijn om deel te zijn van een verschuiving…een verandering in Levensstijl … die nog nooit eerder werd bereikt.

DEZE VERANDERING ZAL EN GEBEURT …OMDAT IEDER VAN JULLIE …

JULLIE … degenen die gekozen werden…door jullie kracht…door jullie beslissing…door jullie voortdurende dienst aan het Licht...omdat jullie van LICHT ZIJN! JULLIE KWAMEN OM SPEL-VERANDERAARS TE ZIJN… DE WEG WIJZERS… en hoe doen jullie dat?

DOOR LIEFDE TE ZIJN.

Maar het is NU… met deze Hogere Energieën… de meest krachtige Energieën van manifestatie …dat jullie ECHT kunnen BEGINNEN TE ZIEN… wat er mogelijk is.

Terwijl jullie JE EIGEN BESTEMMING BEMEESTEREN… wat natuurlijk is door VREUGDE, VREDE, LACHEN EN LIEFDE IS… als IEDER EEN …erkent om HOE je dit doet, ziet.,, dan wordt de ‘drive’ om deze dingen te zien ‘aflopen’ sterker en sterker…omdat als men ziet en voelt het eigenlijk gebeurt… feitelijk plaats vindt voor je ogen. .. dan DAT WETEN…dat BEGRIJPEN van hoe het allemaal werkt en waar het ALLEMAAL OVER GAAT… dat wordt meer geaccepteerd in de ziel en dat trekt zichzelf dichter en dichter naar huis.

MENSEN…VRIENDEN…BROEDERS…ZUSTERS…FAMILIE…

MANIFESTEREN HET LICHT – LEVEN OP DE AARDE.

WE WETEN DAT JULLIE WETEN WAAR WE OVER SPREKEN.

Want in de momenten van helderheid…WETEN JULLIE HET! JE SNAPT HET!

En zijn we niet juist als we zeggen… ALS op deze momenten… deze Ahha momenten….  HET ALLEMAAL ZIN HEEFT… gewoon op dat moment van WETEN.

Al het andere doet er niet toe… JE WEET GEWOON DAT JE HIER BENT OM ANDEREN TE HELPEN OM HETZELFDE TE VOELEN.

ALLES… het doet er niet toe wat het is… IEDEREEN… het doet er niet toe wie ze zijn. Ze zijn ontworpen uit het Licht.

Dat is de waarheid… de echte essentie van het zelf… LICHT IS WIE JULLIE ZIJN.

Op de Aarde in deze tijd beleven jullie een mens te Zijn… Een experiment… zoals in alles.

Als je voldoende diep zou nadenken dan zou je VOELEN dat de Waarheid van jezelf gewoon het ervaren om een mens te zijn…

En zeker zou je voldoende nadenken dan kun je VOELEN dat de Waarheid van jezelf gewoon het beleven een mens te zijn.

En zeker INTELLLIGENTE WEZENS TE ZIJN… WEET je, wat goed VOELT en wat niet.

Dan is het hoe HET SPEL gespeeld wordt.

Niet moeilijk?

Bloss: Behalve als je midden in het midden blijft?

Fed.v.L: Maar … we wilden zeggen dat het niet moeilijk is om te voelen wat goed voelt en wat niet.

Als het niet goed voelt… STOP DAT…VERANDER HET… JE  HEBT DE KRACHT OM DAT TE DOEN.

Je hebt de Kracht om je gedachtenpatronen te veranderen, het doet er niet toe welke je omstandigheden zijn.

Reik naar de Hoogste… de Meest–LICHTSTE GEDACHTEN over alles en alles… en ga door om dat te doen… zodat jullie uiteindelijk je denken hebben geprogrammeerd om alleen dit te doen.

Je kunt gelegenheden voorkomen van minder vreugde die plaats vinden, als je het ‘jouw manier’ maakt om alleen in LICHTHEID TE DENKEN.

Breng naar jezelf toe alleen dat wat je dient… erken direct dat wat niet dient en zegen het als je het wegzendt in LIEFDE. Vervang dat met het GEVOEL VAN LIEFDE terwijl je LIEFDE IN EN UIT ADEMT BEWUST… INTENS… LUIDOP een minuut of twee… en dan de verplaatste gedachte op gegoocheld … op hetzelfde onderwerp die LIEFDE uitsluit in die omstandigheid.

WAT EEN VERSCHIL…

ZIEN JULLIE?

Bloss: Ja, ja, ja. Dat zie ik en ik denk dat het er om gaat… dat het over waakzaam GAAT. Als we deze wereld willen veranderen dan zijn wij het, ieder dus, om ons deel te spelen. Jullie hebben ons instrumenten gegeven. Geven ons de middelen… jullie laten ons weten ‘hoe we gaan waar we naar toe gaan’… en toch vallen we zo gemakkelijk in de patronen van niet horen bij jullie aangeboden wijsheid. Ik voel meer en meer dat we moeten opstappen in ons spel. We WETEN wat we moeten doen. We WETEN hoe we d at moeten doen. Het is gewoon een zaak van ‘ERDOORHEEN KIJKEN’. Ik denk vaak wat ons allen ‘is overkomen en ‘ons is doorgegeven.’ En hoe erg dankbaar we zijn, zonder twijfel. NU GAAT HET AAN ONS OM DE WEG TE WIJZEN.

Fed.v.L: Maar dit is wat jullie aan het doen zijn! We onderschatten hoe ver in het Licht we zijn waar ieder in is gelopen. Onderschat niet …hoe door JOU TE ZIJN… jullie je MEEST INTENSE LIEFDE ZENDEN …DOOR GEWOON JOU TE ZIJN… Je danst met de natuur elementen… hoe je de bloemen laat groeien… hoe je de vogels laat zingen een meer melodische wijs… GEWOON DOOR JOU TE ZIJN… jullie erkennen en VOELEN EN staan JEZELF toe OM DE VREUGDE TE ZIJN WAARVOOR JE WERD ONTWORPEN.

DIT ZIJN DE VERANDERINGEN die jullie in jezelf … maken/gemaakt hebben/ doorgaan te maken…

En door/ dat te doen… VERANDEREN JULLIE ALLES DAT er IS.

HOE KRACHTIG IS DIT.

HOE VERBAZEND… ZIJN JULLIE…

Dit allemaal te doen… DOOR ALLEEN TE WETEN EN TE VOELEN DE DIEPE WAARHEID VAN LIEFDE ZELF. Want jullie ZIJN DE LIEFDE ZELF.

Bloss: Dank jullie, weer… door deze ups en downs in deze geweldige tijden, word ik zoveel geëerd om de boodschapper te zijn van jullie helpende woorden. Ze GAAN ECHT… als ik ze in mijn hart neem… help me en anderen zeer, om dichter en dichter te komen bij het begrijpen van waar dit allemaal over gaat. In zoveel Liefde en Dank aan jullie…. gekend voor ons als de FEDERATIE VAN LICHT.

Fed.v.L: Het is van de HOOGSTE EER VOOR ONS OM IN STAAT TE ZIJN DAT TE DOEN.

Make every day a HAPPY HUMAN DAYPEL PEL

Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.


The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

Website: Blossom Goodchild