Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 7 november 2017

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 6 november 2017

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
6 november 2017


Dierbaren, verzet is de grootste oorzaak van ongemak in je leven. Verzet is een poging om de stroom te bevechten, te ontkennen waar je ziel je probeert mee naar toe te nemen, en door te kiezen voor beperking in plaats van expansie.

Dus wat doe je eraan? Het eerste ding dat je moet doen, is identificeren dat je resistent bent. Wanneer je je ongemakkelijk voelt, in angst of twijfel, of probeert om je door iets heen te sturen dat niet energetisch wordt ondersteunt, ben je resistent. Je bewust zijn van hoe je je voelt is de eerste stap.

Als je eenmaal hebt vastgesteld dat je inderdaad probeert je leven door een ruimte van verzet te navigeren, zijn er veel dingen die je kunt doen om er uit te verschuiven. Overgave is het meest effectieve hulpmiddel om van verzet opnieuw naar beweging te komen. Meditatie is nuttig om je terug te brengen naar geloof en vertrouwen, en de afstemming van overgave en acceptatie.


Je gidsen en helpers vragen om je de weg te wijzen, is ook een uitstekende methode om weer terug in de stroom te komen. Je angsten of zorgen overgeven aan de Bron, of een affirmatie gebruiken zoals "God leidt mij" is effectief omdat het niet alleen aangeeft dat je van plan bent om verder te gaan dan je bezorgdheid, het gebruikt ook de hulp die altijd voor je beschikbaar is. Dankbaarheid is ook een geweldig hulpmiddel om te gebruiken, omdat je iets niet tegelijkertijd kunt weerstaan en waarderen.

Meer en meer zul je het diepgaande belang van het element van acceptatie gaan begrijpen als je voorwaarts gaat in de nieuwe energieën. Als je beseft dat er een groot aantal manieren zijn om van verzet te veranderen naar acceptatie, kun je je leven navigeren en co-creëren met veel meer beheersing, gratie en gemak dan ooit tevoren. In feite, moedigen wij je aan om te experimenteren en de methoden te vinden die het beste bij je passen, die je opluchting geven en die je het prettigst vindt om te gebruiken, want je wilt ze natuurlijk gebruiken wanneer dat nodig is.

Aartsengel Gabriel via Shelley Young


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl