Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 29 november 2017

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Maandag 27 november 2017 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Maandag 27 november 2017 / via Shelley Young


Veel mensen worden zich gewaar dat hun spirituele paden de donkere nacht van de ziel ontmoeten. Ze worden zo beschadigd en vermoeid dat ze gewoon niet langer weerstand kunnen bieden en ervoor kiezen zich over te geven aan een nieuwe manier van zijn.

Vanaf zo'n pijnlijke plek is het normaal om verlichting te zoeken. De eerste stappen moeten zijn om jezelf te koesteren, te helen, om energetisch te verschuiven naar een beter gevoel van ruimte. Veel mensen bevinden zich op dit punt van hun reis in de overlevingsmodus en zijn erg fragiel. Het doel van deze fase is om de spirituele ondersteuning te ontdekken die voor hen beschikbaar is, om open te staan ​​voor nieuwe ideeën en manieren om dingen te doen en om uit de crisis te raken. Dit gaat over stabilisatie, comfort en opluchting.

Naarmate de persoon zich begint te balanceren en de ideeën van het creëren voor zichzelf begint te onderzoeken, de kracht van positieve focus, en dat betere mogelijkheden kunnen bestaan dan waar ze zijn geweest, beginnen ze te groeien en uit te breiden. Dit is een fase van leren, verkennen en nieuwe mogelijkheden. De focus moet liggen op beter gevoel om over te stappen naar een andere energetische laag voorbij crisis, waar de eerste stadia van genezing kunnen plaatsvinden. Deze fase kan vele jaren duren, wanneer de persoon gericht is op spiritueel leren, experimenteren en een het creëren van een meer bevredigende levenservaring.

Zodra de persoon een veel meer solide basis voor zichzelf heeft opgebouwd en vaardigheden heeft ontwikkeld om balans voor zichzelf te creëren, zullen ze klaar zijn om deel te nemen aan enkele van het zwaardere helingswerk. Ze zullen bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken en naar de donkerdere aspecten van het zelf te kijken, het schaduwwerk, als je wilt. Ze zullen klaar staan om verantwoordelijkheid te nemen als hun eigen liefdevolle gids en ouder om door deze meer uitdagende fase van genezing, onvoorwaardelijke liefde voor het zelf en integratie te gaan.

Geliefden, begrijp alsjeblieft dat alle fasen belangrijk zijn tijdens jullie reis! Iemand die zojuist uit hun donkere nacht van de ziel is gekomen, is gewoon niet klaar om schaduwwerk aan te pakken. Een persoon die zich het verplaatsen naar een beter gevoel van ruimte heeft eigen gemaakt, zal niet doen wat gewoonlijk wordt aangeduid als voor altijd spiritueel omzeilen. Jullie ziel zal altijd de expansie en groei zoeken waar het klaar voor is in perfecte timing. Vertrouw op de ontplooiing en eer elke stap als even belangrijk op jullie eigen heilige reis van genezing en zelfontdekking.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl