Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 6 november 2017

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 5 november 2017 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
5 november 2017 / via Shelley YoungGeliefden, we nodigen jullie vandaag uit om jezelf te behandelen als een geliefde. De hele dag willen we dat jullie bewust liefdevolle gedachten denken over jezelf, om jullie aangeboren goedheid te vieren, om jullie vele bijdragen en talenten te erkennen, om jullie onschuld en goddelijkheid te omarmen. Jullie zullen verbaasd zijn hoe uitdagend dat is!

Als jullie dit moeilijk vinden, wees dan geduldig met jullie zelf. Zie het gewoon als een teken van hoeveel jullie je eigen liefde missen en als een prachtige gelegenheid om jezelf weer in volheid terug te brengen. Als je merkt dat je negatieve gedachten over jezelf hebt, raden we je aan om te stoppen en jezelf af te vragen of dat echt waar is. Stel jezelf voor dat je als een vijfjarig kind voor je staat. Zou je het dan zeggen? Op welke leeftijd heb je besloten dat je je eigen liefde niet verdiende?

Als jullie merken dat jullie jezelf bekritiseren over iets dat je echt wilt veranderen, hoe kun je dat dan op een vriendelijkere manier doen? Kun je veranderen van het jezelf uitschelden over wat ongewenst is naar het jezelf aanmoedigen in je nieuwe, geprefereerde zelfexpressie? Wat zou volgens jou effectiever zijn in het creëren van de veranderingen die je zoekt? Kun je zien dat je nooit in staat zult zijn om jezelf te schande te maken naar verlichting?

Het is tijd. Het is tijd om je focus te verleggen naar het wonder dat de goddelijke en unieke jij is. Het is tijd om je schoonheid en bijdragen die je op de planeet hebt te bezitten, gewoon door jezelf te zijn. Het is tijd om de exacte omstandigheden te creëren die het veilig en ondersteunend maken om je helderste licht te laten schijnen als nooit tevoren. De wereld wacht op jou om in die volledige en glorieuze expressie van jezelf te stappen.

 Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl