Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 10 november 2017

11/11 Geleide meditatie GRATIS WEBINAR: zaterdag 11 november 2017 - Begint om 16:45 uur Nederlandse tijd. / 6 november 2017

11/11 Geleide meditatie GRATIS WEBINAR:
zaterdag 11 november 2017 -
Begint om 16:45 uur Nederlandse tijd.11:11 is een speciale tijd voor een bewustzijnsvergadering, goed herkend door bedreven spirituele mensen en gesynchroniseerd. Het is een gelegenheid om deel te nemen aan groepsmeditaties voor het verbinden van samenhangende intenties voor een betere wereld, een die zich manifesteert door het collectieve bewustzijn.

Deze zaterdag, 11 november om 16:45 uur, zullen we binnen deze poort, soms ook wel een Angel Number portaal genoemd, samenkomen voor een gecoördineerde meditatie.

We nodigen jullie uit voor dit GRATIS webinaar om deel te nemen aan het begeleiden van het collectieve bewustzijn. Er volgt een korte introductie, gevolgd door een geleide meditatie, afgesloten met een open discussie.


Door te gronden, verbinden en balanceren met de innerlijke rijken van het zijn, kan men zich centreren binnen hun hart gebaseerde intelligentie, belichamend de goddelijke mannelijke en vrouwelijke archetypen voor welwillende manifestatie. Het aanroepen van deze staat van bewustzijn verbindt iemand dichter bij een plaats van persoonlijke bekrachtiging, waar manifestatie gemakkelijker kan plaatsvinden.

Wetenschappelijk synchroniseert meditatie de hersenen en hartvelden en straalt een krachtige coherente bundel van bewustzijnsenergie uit in het Aardraster. Het Maharishi-effect heeft aangetoond dat gecoördineerde massa-meditaties een krachtige invloed kunnen hebben op het collectieve bewustzijn, misdaad vermindert, weersomstandigheden kalmeert en disharmonische energieën in balans brengt.

Doe deze zaterdag met ons mee als we de kracht van bewustzijn oproepen voor het helen van de planeet en het manifesteren van de wereld van overvloed, gerechtigheid en waarheid - voor iedereen.

Event details:

Webinar begint om 10:45 am EST / 16.45 uur Nederlandse tijd.
  •        Kort gesprek voordat de meditatie begint om 16:50 uur 
  •          geleide meditatie begint om 17.11 uur. 
  •          Open discussie tot sluiting om 18:00 uur
Kosten: $ 0.

MELD U AAN via deze link: http://bit.ly/2hiwSql

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl