woensdag 4 oktober 2017

We zijn opgewaardeerd naar een nieuwe Kosmische Frequentie! / 1 oktober, 2017 / Door Diane Canfield

We zijn opgewaardeerd naar een nieuwe Kosmische Frequentie!
1 oktober, 2017 / Door Diane Canfield


Geliefden,

Heel 2017 is al vol gepakt met opwaarderingen. Er zijn geen bepaalde hoeveelheden van Poorten(Gateways), downloadingen of Golven die in enig gegeven jaar of tijd zijn gebeurd. Ze kunnen en zullen gebeuren op elke tijd en vele keren als je het laatst verwacht. Als de jaren verder gaan sedert 2012 zijn de opwaarderingen toenemend sterker geworden voor langere perioden tijd met mindere tijd die overblijft of resttijd er tussenin. Meer en meer worden wakker voor het LICHT, voor DE WAARHEID en voor hun authentieke zelf.

We hebben heel veel kosmische helpers bij dit proces, al onze voorbije geliefden, onze spirit gidsen die heel vaak opgestegen meesters zijn, de Schepper, de Engelen en de Buitenaardse weldadige wezens van Licht die deze verschuiving met ons samen maken. Deze verschuiving is er een die brandstof krijgt door het Goddelijke Vrouwelijke van de Natuur, Koestering, Liefde, Schepping, Medeleven en Intense Verbinding met andere werelden, andere dimensies en andere tijdslijnen. Het Vrouwelijke is opgeroepen al enige tijd maar dat heeft jaren gekost om tot volledig effect te komen. De hoeveelheid duister dat er door gesijpeld is en getransformeerd is een fenomenaal feit geworden alleen al op zichzelf. Terwijl het duister wild gelopen is en al eeuwen niet belemmerd is geworden, heeft de Schepper geroepen, genoeg!… het is tijd om terug te keren naar oude manieren van Liefde en Stijg op verder dan deze Werkelijkheid. Deze werkelijkheid is van zijn spoor af, dat is onze opdracht geweest om nu terug op het spoor te komen en we gaan ermee door.


Als we dit proces doen zullen we geconfronteerd met alle dingen die niet passen bij wie we echt horen. Wie wij echt zijn is zuivere Liefde, Licht en Zuivere Goddelijke Geest. Veel aspecten van de onderwereld zullen naar de oppervlakte komen zodat wij die verwerken en degenen die nieuw voor dit proces zijn die zullen nog meer onder ogen zien. Degenen van ons die al enige tijd in dit Ascentie proces zijn geweest vonden onszelf, worden schoon met ons zelf en zijn opgegaan met ons authentieke zelf. Ook al zijn we al door een geweldige hoeveelheid van opwaarderingen gegaan we zullen nog steeds worden beproefd, telkens weer.

Wat er plaats vindt terwijl deze Licht Codes binnen komen om ons te opwaarderen, we zullen niet langer in staat zijn om ruimte vast te houden van in-authenticiteit. Dat zijn de testen die zich ontvouwen. Dit aspect zal niet goed voelen als we gedwongen worden om er naar terug te keren. We zullen ertoe gedwongen worden soms, omdat in dit onthullend proces van het toetreden naar ons ware zelf, zullen anderen niet begrijpen wie we worden. Geef je zelf de schuld er niet van, als je terugvalt bij dit proces, dat zal steeds weer gebeuren totdat we sterk genoeg zijn om ons Ware Licht Lichaam te vertegenwoordigen als de Spirit die we al zijn en zijn geworden in al die jaren van transformatie.

Wees vriendelijk voor jezelf als je door die vele processen en jaren van transformaties gaat. We zijn letterlijk niet dezelfde persoon als we de dag ervoor waren. Geef je zelf elke dag de vrijheid om te transformeren op welke weg dat zich laat zien. Doe het meest met elke opwaardering, download en tijdslijn die verschijnt.

Geef je zelf toestemming om te evolueren en stroom mee met de veranderingen die er gebeuren. We moeten vloeibaar zijn zoals de werkelijkheid en vrij zijn om te transformeren als de veranderingen binnen komen voor ons en zichzelf bekend maken. Deze veranderingen zullen uiteindelijk gebeuren voor iedereen. Maar iedereen zit niet op hetzelfde spoor of tijdslijn. Sommigen zijn verder naar voren en sommigen zijn net begonnen maar we zullen allemaal eindigen en samen door de laatste Ascentie gaan.

Jullie zullen de oude niet functionele manieren ontdekken die niet langer meer werken, dus probeer dat niet en dwing dat niet. Ontspan je in de nieuwe manier van zijn en leer hoe je de verandering kunt omhelzen. Verandering is typisch niet gemakkelijk voor mensen geweest maar nu is het de tijd dat we veranderingen dag in en dag uit moeten omhelzen. We moeten naar voren kijken naar al die veranderingen als ze gebeuren. Die brengen ons thuis uiteindelijk naar ons authentieke zelf.

De intense veranderingen in de voorbije paar weken voor de hele mensheid hebben plaats gevonden en we zijn in een nieuwe tijdslijn ingegaan. Deze nieuwe tijdslijn is een die meer authentiek is en meer verbinding heeft met het Goddelijke.

Deze veranderingen in tijdslijnen komen met de paar dezelfde symptomen en nu komen ze in volle kracht met het Mandela effect. Het Mandela effect brengt nieuwe tijdslijnen binnen omdat andere tijdslijnen zijn weggevallen en een andere lus maken. Zoals ik zei in mijn vorige artikel noem ik deze tijdslijn een die een lus maakt.

Deze tijdslijn lussen brengen overgesprongen tijd en missende tijd mee. Dit is geen gewone tijd van de 3D wereld maar feitelijk missende tijd als je kijkt naar je klok als het zegt dat het een uur is en dan 5 minuten later er 25 minuten zijn voorbij gegaan. Ik heb gemerkt in al die jaren van het opsporen van tijdslijn veranderingen dat deze vervolgen vaak gebeuren met 20 minuten intervals voor me, dus kijk hiernaar in je eigen leven. Als deze tijd lus plaats vindt her-zet de plaats werkelijkheid ons allemaal in een betere tijdslijn en de oude valt weg.

Je kunt meer psychische verbindingen beleven in deze tijd, je meer verbonden voelen met de Goddelijke Schepper en meer synchroniciteiten die er gebeuren. Dit zijn allen dingen die me overkwamen telkens bij een tijdslijn die verschuift.

Terwijl deze nieuwe frequenties vast blijven zitten, is er meer over van de nieuwe werkelijkheid dan van de opzij gezette en elke nieuwe tijdslijn werkt zo. Elke tijd hebben we meer van een ontwikkelde tijdslijn om aan vast te houden.

Kijk naar psychische ervaringen om je de weg te tonen door deze tijdslijnen heen. We gaan de rijken van Licht en Transformatie binnen waar alles mogelijk is. Dus kijk hiernaar als je merkt dat tijdslijn veranderingen er zijn. Ze moeten een psychisch of paranormaal component hebben. Daar dit mijn leven is, is het relatief gemakkelijk voor me om te merken als er een tijdslijn verandering gebeurt.

Als wij in de hogere rijken gaan beleven we meer bliss/gelukzaligheid en complete eenheid met Eenheid en Liefde. Dit gebeurt omdat de hogere rijken bestaan in dit veld van Zuivere Liefde. Om deze gelukzaligheid te voelen moeten we door alles heen werken dat ons niet dient en alle wegen aan de kant zetten die we geleerd hebben die uit verbinding zijn met wie we echt zijn.

Terwijl wij evolueren hebben we meer toegang tot alles in elke werkelijkheid. Dit is onze toekomst en waar we naar streven.

Ik houd van jullie allemaal!  

In Dienstbaarheid en Liefde

Diane Canfield 

Ascension Teacher-Psychic Medium-Star Races Contactee-Energy & Wave Expert
Copyright © 2017 by Diane Canfield.
All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material as long the full article and all links are included

Website and sign up for my newsletter : http://www.dianecanfield.com/

vertaald door winnyd@stralendetoekomst.nl